Панда ли е, наказание ли е, кво е...

От: Панда ли е, наказание ли е, кво е...

Днес слагам 18-та статия в директориите, мисля още 2 да сложа. Всички статии са 350+ думи с 1, макс 2 линка, различни от основната дума, има и такива "тук", "цъкни тук" "за повече инфо". В сайта статиите ми са 5 и там мисля да ги направя 20, но си трябва време. В самия сайт са с блог модул на опенкарт. Всички статии съм ги добавил в свежо. Промяна за сега няма. Единствената дума, по която държах някакви позиции отиде на 2-ра страница :D Но все пак се надявам, че ще се оправят нещата. Бях на 6-то място.. сега ме няма никъде, кой я измисли тая простотия :D

Още нямам време да си паниша статиите в самия сайт, но и това ще стане. Иначе за сега положението е още по-зле от началото, май ме няма никъде в гугъл по никакви думи :D Но пък получавам 10-15 посещения на ден от Г. според брояча, нз как става така :D

И мене ме удари преди 2 дена от първо място в доста конкурентна ниша по повечето конкурентни думи сега съм на 2-те най важни на 9-то и 10-то на другите между 20-30 и нещо странно с long-taile kywords, хвърлило ме е в тъча само по тези които съм оптимизирал по други дори съм се издигнал до #1 без да правя нещо. Сайта има блог с над 300 статии някой над 800 думи няма дупликейт, предполагам затова не ме е хвърлило директно за рецеклиране.

Днес махнах голяма част от лошите линкове към longtailelite да видя дали преоптимизацията е проблема, ако някой има решение предлага услуга ги вземам веднага и ще се отблагодаря подобаващо. Да ви кажа честно при мене проблема мисля че идва от site-wide линкове, затова махнах 50% от тях.

Вие имате нужда от дамски парфюми.
Подарете страхотни маркови парфюми.
Вземете бързо своите парфюми онлайн.

Ако наситеността на ароматите в текстовете на сайтовете ти е близка до тези в подписа, то няма какво да се чудиш за причината.

Sounds like a: "имате, подарете, вземете!!! какво?! бързо!!! паааааааарфюмииии!!!!"

От: От: Панда ли е, наказание ли е, кво е...

Ако наситеността на ароматите в текстовете на сайтовете ти е близка до тези в подписа, то няма какво да се чудиш за причината.

Sounds like a: "имате, подарете, вземете!!! какво?! бързо!!! паааааааарфюмииии!!!!"

Това много лесно може да се провери, само като цъкнеш на някой от линковете, при мен проблема е от линкове главно и то от site-wide. Поне така си мисля де. Започнах с оздравителните мерки, ако има ефект какъвто и да е ще споделя, а ако някой е открил лека да споделя.

Радки си махнал обаче част от линковете в подписа:)
Събирайте анкори за бг от дирове за статии, а разводнявайте анкорите с дуфолоу коментари и контекстуални линкове в комюнити сайтове като този, примерно, сайтове за обяви, каталози, нофолов линкове от новинарски сайтове с бранд в коментара и т.н.:)

Радки си махнал обаче част от линковете в подписа:)

отдавна ме дразнеше и с това чашата преля :).
При мене съм убеден че трябва да разводня анкорите, обаче проблема е че са много :) и ще става бавно, а това не ме устройва много.
Хубавото е че сайта все още става за сателит, и не мисля че ще имам проблем с последователя му :) , както и да е по темата
сега правя един експеримент с една моя страница, пуснах и връзки с няколко анкора "виж това,цъкни,прегледай" да видя какво ще стане, отделно социалки и няколко линка от форумни профили. Отделно утре в сателитите ще проверя как стоят нещата ще пусна няколко статийки с връзки към wikipedia в статията и dofollow от коментар.

Горе