Krasimircho
New Member
Дали ще мога да пробия в тази ниша?
Някой занимава ли се с нещо подобно?
Какво ви е мнението за такъв сайт?
Не ми отговаряй... А направо зарежи тия глупости.
Дали ще мога да пробия в тази ниша?
Засегнат съм. Официално.И..банални станахте с тез мекици
Да дам и аз акъл, като системно отговоря на въпросите ти.Дали ще мога да пробия в тази ниша?
Да! Можеш!
Имай предвид, че мъжете са по-импулсивни и по-лесно купуват неща, койот не им трябват. А ако намерят това което им трябва го купуват веднага. Жените мислят, избират, сравняват, консултират се....
Но ако една жена купи нещо (за разлика от мъжа) се хвали, да разказва, да показва, ... и да ти носи други клиенти. Жените са лоялни. Ако са доволни ще купят пак, щете препоръчат. Една жена, доволна като клиент, е по-трудно да се спечели, но носи много.
Съвет:
Ако някой ти каже че няма да успееш - не го слушай. Той вероятно мисли за себе си когато ти говори. Слушай тези, дето са успели. Те няма как да ти кажат че ще се провалиш. Ако те не вярваха в успеха, нямаше да са успели
Наскоро един колега, от форума, ми отвори очите с едно просто изречение
Ако някой те плаши с данъчен - значи не е виждал данъчен. (или е некопетентен, и прочие, смисъла е важен)
Е, ако някой те плаши с провал, конкуренция, и т.н., значи .. е, сещай се сам.
Виж, в световен мащаб, разпунат широко във времето, най-успели са онези, които са вярвали в каузата си, и не е имало кой да ги спъне с думите - няма да стане.
Успех!
Въпрос на вкус, казала котката и си облизала г*за. :lol: