Thebusiness
Member
Има ли някакъв начин за доходи от интернет без да знаеш чужди езици :arrow:
Има ли някакъв начин за доходи от интернет без да знаеш чужди езици :arrow:
и това извинение ли ти е?Епа хора аз съм за първа година в езикова гимназия тоест след 5 години ще знам перф немски и английски ама чааааааак тогава :d:d:d
ако си първа година - това означава, че след първата ще знаеш 80 процента от нещата които ще научиш за всичките 5 (предполагам че първата е подготвителна и има изпит след нея), така че си ОК.Епа хора аз съм за първа година в езикова гимназия тоест след 5 години ще знам перф немски и английски ама чааааааак тогава :d:d:d
и това извинение ли ти е?
Аз английски съм учил само до 7 клас и бях минал всички нива. като бях 10 клас ходих на курс в американския колеж, държах изпит и изкарах 80/100 и ме записаха в последното ниво пак, при положение, че не бях учил английски 3 години. Две лета бях ходил в англия за по 1 месец, 3 лета бях ходил на интензивни курсове по 3 седмици по 5-6 часа всеки ден. След това научих и френски и малко руски ...
Така, че кой клас си няма никакво значение колко знаеш ...
АМи без английски си за никъде това си е голата истина нищо не можеш на прави . как ще си търсиш информация за разни работи ами как ще си събмитнеш саит , и каквото се сетиш Инвестицията в език се изплаща така че не се колебай да го почваш Чуждият език ти дава 50 % процента успех