Пари от приложение за Android

CroCop

New Member
Здравейте на скоро случайно попаднах на едно приложение за Android от което се печелят реални пари... Зная,че ви се струва глупост,и аз така си помислих в първия момент,но като видях,че няма какво да изгубя реших да пробвам... 10-тина дни по-късно при положение,че не съм влизал всеки ден,направих първи опит за теглене на 2.50$ и точно след 10-15 сек. получих заявената сума на сметката си в Paypal... За да не се чудите какво печеля аз : Аз печеля по 1-2 Coins в зависимост от приложението и ако то е за 100 coins вие си получавате 100 coins,дефакто вашето си е ваше и аз не вземам от него.. За сметка на това пък аз като ви дам кода за регистрация вие получавате автоматично 500 coins

Цялата процедура е да си свалите приложението "Cash Pirate" от Google Play,регистрирате се като използвате този код за регистрация EJWBUH в даденото поле,от този код получавате 500 бонус Coins! Всичко което трябва да правите е да посещавате приложението колкото можете по-често и да инсталирате и стартирате (за 20-тина сек.) получените приложения(в повечето случай са игри) след което Деинсталирате даденото приложение за да не си задръствате телефоните за тази сложна работа вие получавате определен брой Coins - 2500 Coins = 2.50$
Изпробвал съм го и ви гарантирам,че плащат на секундата.. Вече имам 4 тегления... Иначе нямаше да правя тази тема.. Ако имате въпроси не се притеснявайте да питате :) Успех

От: Пари от приложение за Android

Много от хората тук са минали през сайтовете за кликане , необуксове и тем подобни сайтчета и схеми. Разчети се из форума и намери нещо друго с което да се занимаваш. Доста повече пари ще направиш от 2,5 $. Успех и добре дошъл.

Добре завараил и благодаря за съвета,ще го имам на предвид :) Но искам да допълня,че никой цъкалник не може да се сравни с това приложение,защото от него изкарах 10$ за месец и половина при положение,че не бях кой знае колко постоянен и без реферали(там има само директни)а и нищо не съм вложил :)

O'k, щом един месец време е нищо според теб, н.п. Всяка секунда е безценна!

Горе