monefff
Well-Known Member
Здравейте,
Имам 2 ДОСТА големи бази с РЕАЛНИ и ПОДБРАНИ снимки.
Едната база със снимки е на тема "СМЕШНИ СНИМКИ" и в нея има:
Имаше някакви сайтове които дават $ като ъплоадваш снимки и т.н.
Някой може ли да ми предложи нещо..
Аз търсих в 1 сайтче да ъплоадвам смешни снимки, обаче постоянно ми пише "Wrong Title" и т.н. И накрая ми писна и зарязах всичко..
А пък и аз искам да ги "Bulk Upload-на" някъде и да забравя за тях..
Един вид да ми докарат някакви парички.. Все пак ДОСТА време съм си загубил докато ги събера..
ВСЯКА КАРТИНКА Е СЪБИРАНА ЕДНА ПО ЕДНА ОТ РАЗЛИЧНИ МЕСТА ИЗ НЕТА. ВИНАГИ БЕЗ WATERMARK!
(Само wallpaper-ите съм ги намирал от разни други места, които не искам да кажа публично)Ще се надявам някой колега да сподели с мен, какво мога да направя с тези снимчици
Поздрави,
Симеон
Имам 2 ДОСТА големи бази с РЕАЛНИ и ПОДБРАНИ снимки.
Едната база със снимки е на тема "СМЕШНИ СНИМКИ" и в нея има:
- Добър формат снимки(нито прекалено големи, нито прекалено малки).
- НЯМАТ WATERMARK-ОВЕ!
- ПОДБРАНИ СА! Всички снимки са супер добри, и са подбирани от хиляди места из интернета.
- Общият брой на снимките надхвърля 5000...
- Добър формат на снимките(Почти всякакъв вид резолюция)
- НЯМАТ WATERMARK-ОВЕ!
- ПОДБРАНИ СА! Всички снимки са супер добри, и са подбирани от хиляди места из интернета.
- КАТЕГОРИЗИРАНИ СА!(Лично АЗ, съм се занимавал ЕДНА ПО ЕДНА да ги категоризирам. Отне ми цяла вечност.. тогава.., трябваха ми за едно проектче, и за това се занимавах.. Така и не го довърших този проект.)
- Общият брой на снимките надхвърля 6000
Имаше някакви сайтове които дават $ като ъплоадваш снимки и т.н.
Някой може ли да ми предложи нещо..
Аз търсих в 1 сайтче да ъплоадвам смешни снимки, обаче постоянно ми пише "Wrong Title" и т.н. И накрая ми писна и зарязах всичко..
А пък и аз искам да ги "Bulk Upload-на" някъде и да забравя за тях..
Един вид да ми докарат някакви парички.. Все пак ДОСТА време съм си загубил докато ги събера..
ВСЯКА КАРТИНКА Е СЪБИРАНА ЕДНА ПО ЕДНА ОТ РАЗЛИЧНИ МЕСТА ИЗ НЕТА. ВИНАГИ БЕЗ WATERMARK!
(Само wallpaper-ите съм ги намирал от разни други места, които не искам да кажа публично)Ще се надявам някой колега да сподели с мен, какво мога да направя с тези снимчици
Поздрави,
Симеон