нали ГЕЯ не бил "такъв" :shock:
айде да не търся теми в които се изхвърляхте, че само ще си губя времето
До дни очаквайте редовното оправдание, че парите сигурно ще отидат главно за СЕО, реклама и снимане и промотиране на клипчета. Което е абсурдно разбира се, защото в края на крайщата пак никой няма да знае за тоя сайт и едва ли ще има повече от няколко десетки посещения на ден, а за информацията в него колко ще е адекватна и полезна, не се знае.
А, на боклука кви бяха бе тарикати герберчета?
Сега много лаете, пък тогава мълчахте като путки.....
нали ГЕЯ не бил "такъв" :shock:
кой лае бе? аз със сигурност - не
не виждам и друг да го прави...
ако визираш човека пуснал темата - той задава прост въпрос "пак ли?" т.е. това за теб би трябвало да значи, че БСП не се различават от ГЕРБ (за добро или лошо)
"Неясно защо ръководството на ПП "Странджа" настоява да притежава и два собствени сървъра!? Отгоре на всичко те трябва да са и супермощни. Според заданието сървърът трябва да има и видеоплатка с вушителните 400 ядра! Подобни мощни устройства се използват основно в Холивуд за производство на 3 D суперпродукции от типа на "Аватар". Интересно е, какво са намислили да правят в парк "Странджа" с такава извънземна техника и защо изобщо им е необходима тя? Към обществената поръчка има и още едно смущаващо изискване - за доставка на 10 таблета, каквито в България, а и в по-голямата част на света няма. Според изискванията таблетите трябва да са противоударни, противоводни, противопрахови - с една дума извънземни!"
нали казвахте, че ГЕЯ не е такъв...сега се оказа, че червените боклуци са грешали..
пиша в темата за да ви покажа, че грешите, а НЕ ЧЕ се възмущавам или учудвам!
съмнявам се в тема за някаква такава явна измама да съм бил ЗА
да добавим и това, че ГЕЯ не е много по ИТ сферата защото електората му не ползва компютър...но явно е видял, че има парички
сега по-важното е какво мислят червени боклуци
ГЕРБ, че са крали - крали са
но щом и БСП правят същото - не значи ли, че са еднакви? това заключение харесва ли ти?
....................Не по-малко смущаващи са изискванията към кандидатите, които имат право да участват в този странен конкурс. Например, ръководителят на екипа трябва да е завършил специалност Геодезически информационни системи, да има 7 годишен стаж и завиден опит в защитени територии. От него се иска да покаже и надеждни препоръки, но не от кой да е, а от възложители на обществени поръчки. НАБЧ проведе серия консултации с водещи компютърни специалисти и вносители на компютърна техника, които считат, че условията на обществената поръчка са скандално дискриминационни. Според експертите по хардуер и софтуер дори и най-големите фирми в бранша не могат да изпълнят така зададените условия. Поради което възникна сериозно съмнение дали победителят в конкурса вече не е известен.
Какво да ти кажа, имам пристрастия към бсп само до толкова до колкото да не се върне никога мутрата глупава на власт. Не зна дали ме задоволява или не, но неговото никога го е нямало в цялата ни история и не искам никога да го има повече....