Партньорски програми на сайтове за залози и игри

style4real

New Member
Здравейте , имам български сайт с преобладаващо мъжка аудитория подходящ за реклами на бетинг компании и ме интересува някой има ли впечетления от парнтьорските програми и евентуалните приходи от сайтове от типа на Bwin,Betfair,365bet и тн.
Знам , че е доста индивидуално , но ако някой има опит ще му бъда благодарен ако сподели от кой букмейкър е най - доволен.
 
От: Партньорски програми на сайтове за залози и игри

bet365 ;) само че имаха май някакво условие че за три месеца трябва да имаш поне 3 събскрайбъри за да ти остане акаунта
 
От: Партньорски програми на сайтове за залози и игри

Твърдо bet365. И да, имат такова условие. Трябва за три месеца да направиш петима активни клиенти иначе ти затварят акаунта. Ама то ако за толкоз време не успееш да ги направиш, то нема и смисъл от цялата дейност.
 
От: От: Партньорски програми на сайтове за залози и игри

Мерси за отговорите, момчета :)
@ velkoto, гледам че въртиш и банери на Sportingbet - там как е положението , колко дават за CPA ?

Аз съм малко идиот, та не разбрах кво искаш да кажеш с тва CPA? От букмейкърските афилиейти се печели само на регистрирани и активни клиенти, като печелиш между 25-35% от техните загуби. Ако играят и губят взимаш пари, а ако печелят нищо не остава за теб. При някои от букитата го има и неприятния момент загубата да не се нулира а да се прехвърля за следващия месец. Примерно при бет365 е така, но много рядко се случва. Примерно акаунта ми там е почти на година и само в един-единствен месец съм бил на минус. Общо взето е доста и въпрос на късмет на какви играчи ще попаднеш. Може и 1 клиент да имаш и да изкарваш сума ти пари само от него (в момента имам такъв случай в едно буки), а може и 30 да имаш и нищо да не вадиш. Ако друго те интересува питай... не че съм големия разбирач, ама с квото мога ще помогна.
Поздрави!
 
От: Партньорски програми на сайтове за залози и игри

Мерси за отговора , CPA (cost per action) реших, че Sportingbet ти плащат на клик за ротация на банерите им, май имат и такава опция и ми беше интересно колко плащат :) Ще дебна някой нов играч да пусне партньорска програма за да може да се регистрират повечко потребители от моя сайт ;)
 

Горе