KISS
Active Member
Е то не е написването проблема. Как му пращаш трафик да го четат това ревю? (Ако не е фирмена тайна )Но това ревю ми отне 20 Мин да го напиша, после парите идваха.
Е то не е написването проблема. Как му пращаш трафик да го четат това ревю? (Ако не е фирмена тайна )Но това ревю ми отне 20 Мин да го напиша, после парите идваха.
Зависи от сферата и от няколко други основни фактора. + фактора, че сме в България и тука администрация и службите ти пречат а не помагат.По пътя на логиката, за да имаш 500 лв. печалба на месец, и като сложиш 10% печалба от бизнеса... смятай какви пари трябва да вложиш. Впрочем темата малко ми прилича на подигравка, ако мога да я перефразирам: "Мързи ме да работя и за това търся лесен начин да печеля 500-700 лв. на месец без да работя или най-много да работя 1 час на ден."
Пасивен доход има само в покупката (или наследена) на земя и отдаването под аренда. В някаква частност важи и за имоти - магазини, апартаменти, складове и прочие.
За всичко друго трябва да си АКТИВЕН и да си следиш приходите и печалбите. Дали отделяш 1 чс или 10 часа дневно зависи от много неща. НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да отделяш време, енергия, нерви и т.нат. Не е пасивно!!!
Това за пасивния доход са го измислили мъдрите МЛМ мрежи. Дето най-много ме кефят!
Еми не си прав, човека сложи под графа пасивен да отделя по 1-2 часа на ден след като стабилизира бизнеса.Така си е, хората не знаят какво е това "пасивен доход", ама искат и те да имат такъв.
Ще ти дам и конкретика, аз съм от един малък град, а повечето сте от големи градове и мислите различно, обстановката е различна и прочее.Така си е, хората не знаят какво е това "пасивен доход", ама искат и те да имат такъв.
Трафика си идваше сам. Малко ключови думи в статията и няколко линка в bgmamaЕ то не е написването проблема. Как му пращаш трафик да го четат това ревю? (Ако не е фирмена тайна )
Да, и аз не можах да разбера точно за какви ревюта става на въпрос.
Да спечелиш от спортни залози е като да спечелиш 6 от 49. Имал си голям късмет. Няма никаква стратегия там.За конкретния пример: Спортни залози. Използвах една стратегия за залози, които после описах и качих снимки колко съм спечелил от нея, като бях дал и афф линк един букмейкър.
Така е. Спор няма. От спортни залози е трудно да се печели. И трябва късмет. Но това в друга тема.Да спечелиш от спортни залози е като да спечелиш 6 от 49. Имал си голям късмет. Няма никаква стратегия там.
И тези изводи са взети от...?
ПС: Щом е толкова сигурно всичко, предполагам си инвестирал и ти биткойни в системите, които спомена по-нагоре. Устройват ли те пасивните доходи от там и от личен опит ли ги изсипваш тук тия брътвежи или ти дават % от всеки набутал се?
много добро предложение, но до някъде незаконно.Ако съм юрист ще работя за Мафията. Или за сивата икономика. Или ще пера мръсни пари. Или ще правя ддс измами с циганите.
Хвани бизнес с надомна работа. Стари жени колкото искаш... една сергия на женския пазар ти носи над 1000 лв месечно ЧП.
Ще те уредя там с циганите - имам връзка с "вожда". Мястото е златна мина...
Само организираш - не работиш физически.
За една баба Марта със стари жени направих 5000 лв. И те са доволни и всички по веригата.
Моят фаворит е афилиейт. Не е много пасивен, но с няколко часа на седмица могат да се докарват някакви пари. При мен сумите са между 100 и 700 лв./ Месец. Едната афилиейт програма ми изкарваше само с 1 ревю около 300 лв. На месец в продължение на 2 години. Сега от 1.03 се промениха условията ( това не им харесвам на афилиейт програмите) и ако искам същите доходи ще трябва да отделя малко време. Но това ревю ми отне 20 Мин да го напиша, после парите идваха. Е, имаше и 2-3 месеца без пари, защото няма нищо сигурно.
Имаше и друга програма, която за 7 месеца ми докара 2000 лв, но вече я няма, защото просто спряха програмата. Там бях написал 5-6 ревюта.
И двете бяха в БГ.
Ако си ОК с английския (за съжаление аз не съм) могат да се правят много повече.
Смятам, че ако се намери малко популярна ниша с афилиейт могат да се правят и по няколко хиляди на месец.
P2P кредитите са добър старт, но не са и с чак толкова нисък риск, зависи от стратегията която прилагаш. Да, съгласен съм, рискът е хиляди по-малък отколкото при криптото например Но тази доходност не е гарантирана (10% на година), не че има нещо което е сигурно, но все пак.В последно време опипвам почвата в p2p(споделеното кредитиране) като дългосрочна инвестиция. Годишна печалба в размер 10% от инвестираната сума е напълно постижима. По мое мнение, сравнително нисък риск.