Патология на американската мечта

От: Патология на американската мечта

Аз съм живял :) С кое по-точно ни манипулират, че е редовен номер някой да направи масова сеч, след като е полудял?
 
От: Патология на американската мечта

Явно си случил доста кофти край или те е мъчело нещо друго.
Държането в непрестанен страх и депресия е стар похват за контрол над масите. Льобон е писал доста, доста по тези теми.
В Китай да не би да не се случват подобни неща, или Тайланд или Бразилия, Аржентина, та дори и в Европа. Съвсем естествено е да се случват подобни инциденти в големите страни - колкото повече хора, толкова по-отчуждено общество, толкова и % на хора с проблеми е по-голям. Въпроса е, че когато това се случи се набива в канчетата на овчиците живеещи пред телевизора. След като се затвърдят страховете и параноят следва "спасението" предложено от "мислещите за обществото". Най-елементарното - отнема се личната свобода и неприсконовенност под претескт да бъдеш предпазен. Хората обичат други да се грижат за тях. Така вкарват камери, решетки, металодетектори, разни обучителни програми, чиято цел е просто още по-силен контрол.
Ако кажеш на някого ще сложа камера в дома ти - то този човек ще се възпротиви, но ако му кажеш ще сложа камера, за да те предпазя от лудите с картечници веднага би се съгласил промития мозък.

Това не си го измислям аз. Хората са го писали десетилетия по-рано :)

И някъде бях засякъл някаква статистика не знам до колко е вярна и естествено манипулативна, но шанса американец да бъде убит от полицай е 9 пъти по-голям от шанса същият този американец да бъде убит от терорист.
 
От: Патология на американската мечта

Американец стреля 50 пъти на паркинг край мол в Калифорния

Докато съм живял в щатите не съм бил свидетел на инциденти. Бях в Нова Англия, там е спокойно и гъзария. Но хората масово използваха всякакви видове наркотици и не ги слушаше главата - бяха едни зомбита. От това до полудяването крачката е една.
 
От: Патология на американската мечта

Мда, и аз мога да потвърдя, че животът в щатите е много по-спокоен отколкото у нас. Няма нито страх, нито масови депресии, нито други такива простотии. Не вярвайте на всичко, което го има във филмите. А тези стрелби вече стана ясно, че ги правят само луди хора. Такива има навсякъде по света, но в САЩ всеки втори дом е оборудван с огнестрелни оръжия и съответно някой като изперка му е лесно да се снабди с такова.
 
От: Патология на американската мечта

За наркотиците е факт. Руснаците бухат водки, хамериканите дроги. Всяко общество си има предпочитана отрова.
 
От: Патология на американската мечта

САЩ не ги харесвам по много причини. Иначе Тест е прав, че животът там е спокоен, толкова спокоен, че чак понякога човек се чувства като робот. Всъщност там хората са масово хронично депресирани, точно за това и прибягват към всякакви видове наркотици и антидепресанти. Но аз съм бил само в два от щатите, а те са почти като различни държави. И все пак, няма как да не ми направи впечатление, че в САЩ се случват най-много масови убийства в цял свят.
 
От: Патология на американската мечта

http://novinar.bg/news/vulkanat-jeloustoun-v-sasht-zapochva-da-se-sabuzhda_MzQ4ODszNQ==.htmlаз се моля вулкана в йелоустоун да ги утрепе щатите, ще се купуват прасета за курбан ако стане докато съм жив.

Ще дойде времето когато някои ще им го нач*ка.. не може винаги да са на първо място...сега те са силни, утре други

Кой ли ще бъде този някои..не е изключено и земята която завладяха по толкова брутален начин да ги унищожи.

Това според мен това би било най-добре и дано съм жив когато стане.
 
От: Патология на американската мечта

Всъщност там хората са масово хронично депресирани, точно за това и прибягват към всякакви видове наркотици и антидепресанти.

Хората там не са по-депресирани, отколкото другаде по света. Впечатлението е създадено от фармацевтичната мафия и го има от 50-те години на миналия век. Тогава са измислени първите антидепресанти и е трябвало да бъдат пробутани на максимален брой хора. Докторите са били подкупени от производителите на лекарства да слагат неверни диагнози на хора, които нямат чак толкова тежки проблеми. Започнало е масово пиене на лекарства, на които тогава не са били известни страничните ефекти. При дълга употреба на антидепресанти нервната система трайно се срива и хората стават като зомбита. Когато е станало ясно каква е работата са увеличили контрола и са забранили масовото предписване на транквиланти, но все още имат големи проблеми в тая област, макар че нещата не са толкова зле, колкото са били преди години. Отделен проблем е, че преходът от антидепресанти към твърди наркотици е много лесен. Но като цяло хората не са по-депресирани. Просто начинът за поставяне на диагнози е различен поради спецификите на извратената им здравна система, която е много по-куца дори от нашата и не се ръководи от интересите на пациента, а само от парите.
 
От: От: Патология на американската мечта

Ще дойде времето когатонякои ще ги преч*ка.. просто не може винаги да са на първо място...сега те са силни, утре други
може само да се чудим кой този някои ще бъде..не е изключено и земята която завладяха по толкова брутален начин да ги унищожи.

Това според мен би било най-справедливо и дано съм жив когато стане това.

Курбан ще правя ако нещо такова се случи, ще се яде и ще се пие 1 месец ако нещо ги потопи всичките, че разтуриха и запалиха целия свят, то не може да запалиш света и после да очакват нищо да не им се случи.
 

Горе