Тотално не съм съгласен. Добрия подход и особено искрения подход за мен са по-продуктивни ако работиш с качествени хора. От моята гледна точка това го казвам, просто защото аз съм такъв човек. Да се отнеса добре няма да го направя само заради моята изгода а защото съм такъв човек. Просто моето цветоусещане пасва и на коефициента на полезно действие. И съответно печалба и колкото може повече от екипа да са доволни или поне сравнително. Има няколко основни типажа и това го пиша на прима виста.
И някои основни модели, примерно - има такива които поради разни обствоятелства от най-различен характер а и до немалка степен и с тяхно участие се превръщат в един вид слуги, или по-точно някакъв смекяен вариант на Стокхолмския Синдром. Едните упорито са приели ролята на подчинени, други се възприемат като жертви по презумция.
И това не го казвам теоретично, познавам лично всякакъв тип. И част от тях са много способни но се хабятпо този начин. Има и хора, които са се вкопчили в някакво призвание, кеото са си измисли и втълпили и това е като във филмите - заиграваш роля която малко по-малко се просмуква и ти изгражда нова същност.
Всеки има някакъв комплекс, аз също. А и доста хора ги разпознавам поне в някакво отношение по т.нар. език на тялото, като напоследък много често забелязвам един тертип в по-младите с едно особено движение на краката. Но стига с това, много се отплеснах а мога много да обсъждам в тази тема.
За цените и за дрехите пак повтарям има ценители, има достатъчно силно качествени марки, които не са Найк и Адидас. А са доста по-добри.
Примерът, който дадох със Selected съвсем не е за пренебрегване. Тези неща си ги подбирам най-вече за мен. И зависи за какъв тип дреха. Много са далеч напред от ДжакДжоунс по оношение на якетата от естествена кожа. При желание и от двете страни ще споделя няколко много качествени марки. Да, наистина масата търси неща за които е чувала, но пак казвам има ценители. Има страхотни брандове, които са силни в определен тип артикули, в други не са. Например JINTONIC.
На въпроса да давам примери за втора употреба на солени цени, недалеч от новата стока на даден бранд, ами който се е занимавал с това ги знае.
И за чувалите, според мен не е вярно. Чувалите са същите, давам пример с HUMANA, който зареждат от същите складове от които зареждат и някои битакаджии, от които подбирам.
Дали е с етикет или не - еми да, има достатъчно, които да се подлъжат по това, но ето примерно в момента докато пиша този роман съм с ризка в перфектно състояние на Шанел, което съм я взел за два лева.