Перфектния следващ филм за гледане

Гледайте сериали, филмите след 2018 са тотал щета.
А те защото сериалите не са - половината "тв пространство" е запълнено с междузвездния булшит на дисни, другата половина с булшита на Марвел. Решиха, че така и така наливат стотици милиони за ефекти, поне да ги рециклират и да ги вкарат в колкото се може повече неща. За дечица на по 12-13 години стават, но за сериозно гледане са пълна боза.

От време на време има по някой проблясък, например от Netflix. Колкото и да ги плюят, имат невероятни продукции. Просто хората искат всеки ден да излиза по някой сериал с цял сезон, а то няма как да стане.

А те защото сериалите не са - половината "тв пространство" е запълнено с междузвездния булшит на дисни, другата половина с булшита на Марвел. Решиха, че така и така наливат стотици милиони за ефекти, поне да ги рециклират и да ги вкарат в колкото се може повече неща. За дечица на по 12-13 години стават, но за сериозно гледане са пълна боза.

От време на време има по някой проблясък, например от Netflix. Колкото и да ги плюят, имат невероятни продукции. Просто хората искат всеки ден да излиза по някой сериал с цял сезон, а то няма как да стане.
Като цяло има много качествени сериали за всеки вкус. Просто сериала не е като филма да те грабне първите 15 мин, а точно обратното. Първите 3-4 серии винаги са много тегави, докато свикнеш с героите :)

plm.jpg

Някой да сподели хубав сериал за гледане? Изгледах Monarch и сега търся нещо сходно, ама май няма много голям избор :D

Кой Монарх - това с годзилите или с кънтри певците? Ако е кънтрито, може да пробваш Yellowstone.

Отгледани от вълци ми беше допаднал, ама нещо не прават продължението...
Май няма да има, инак таман стана интересно.

For All Mankind, From, Silo, Night Sky

Май няма да има, инак таман стана интересно.

For All Mankind, From, Silo, Night Sky
Само From не съм гледал, ще го видя, мерси :)

От завършените сериали - Dark, The Haunting of Hill House, Mr Robot, Mindhunter, Peacemaker, Black Sails (има малко гей адженда, ама то къде няма вече). Най-качественият контент в момента остана South Park, ама не всеки гледа анимации и следи последните простотии, с които се бъзикат. Bojack Horseman е добра анимация, ако си наясно с american pop culture и теми за депресии и психични проблеми не са ти скучни :)

Филми качествени скоро не се сещам да съм гледал, включително Oppenheimer и Killers of the Flower Moon, които си бяха документални с добра актьорска игра, но без особен сюжет / развръзка. Мислех да гледам Tetris и The Whale, но още не съм.

Последно редактирано:

Горе