partytime
Well-Known Member
Това този от 2000г , където играе Кери Мос ли ?Memento
Това този от 2000г , където играе Кери Мос ли ?Memento
Да.Това този от 2000г , където играе Кери Мос ли ?
А те защото сериалите не са - половината "тв пространство" е запълнено с междузвездния булшит на дисни, другата половина с булшита на Марвел. Решиха, че така и така наливат стотици милиони за ефекти, поне да ги рециклират и да ги вкарат в колкото се може повече неща. За дечица на по 12-13 години стават, но за сериозно гледане са пълна боза.Гледайте сериали, филмите след 2018 са тотал щета.
Като цяло има много качествени сериали за всеки вкус. Просто сериала не е като филма да те грабне първите 15 мин, а точно обратното. Първите 3-4 серии винаги са много тегави, докато свикнеш с героитеА те защото сериалите не са - половината "тв пространство" е запълнено с междузвездния булшит на дисни, другата половина с булшита на Марвел. Решиха, че така и така наливат стотици милиони за ефекти, поне да ги рециклират и да ги вкарат в колкото се може повече неща. За дечица на по 12-13 години стават, но за сериозно гледане са пълна боза.
От време на време има по някой проблясък, например от Netflix. Колкото и да ги плюят, имат невероятни продукции. Просто хората искат всеки ден да излиза по някой сериал с цял сезон, а то няма как да стане.
Някой да сподели хубав сериал за гледане? Изгледах Monarch и сега търся нещо сходно, ама май няма много голям избор
Гледал съм гиPeaky Blinders, Taboo, Wednesday?
Май няма да има, инак таман стана интересно.Отгледани от вълци ми беше допаднал, ама нещо не прават продължението...
Само From не съм гледал, ще го видя, мерсиМай няма да има, инак таман стана интересно.
For All Mankind, From, Silo, Night Sky
+1 за From.Само From не съм гледал, ще го видя, мерси