nandibandi
Well-Known Member
Фигуративно казано. Щом се налага да се включваме в тяхна защита (не съм само аз), явно ги въприемаме така. Знам, че те самите не се смятат (и не са) за такива."жертви"
nuff said
Фигуративно казано. Щом се налага да се включваме в тяхна защита (не съм само аз), явно ги въприемаме така. Знам, че те самите не се смятат (и не са) за такива."жертви"
nuff said
Отивам да си кодвам блога, драми не искам.
Аз също не виждам жертви . 2-ма са докладвали за това, че сутрин е кофти да си пият кафето с темите на уеб-село. Че утре може да направят същото и за моя тема...Да, от началото мислех, че при никакви рипорти и хейт, ви допада идеята. Но днес специално за този хостинг получих 2 рипорта и е нужно да предупредя автора за това. Надявам се да разбира и той. Ако трябва направи една тема, @web_i_reklama , и спускай в нея видеата. Няма лошо в тях, даваш инфо, и т.н., но малко наистина идва в повече за потребителите.
Но след като имаме гей парад, мъжко мляко за бебета и веганско сирене от кърма, ...
С моя тема са го правили. Любимците на бате (четирима на брой ) го накараха да премести тема от оф топика в кофата. А в раздел оф-топик пише '' раздел, в който можете да коментирате всичко''. Е, явно не може, ако не е угодно на елита.Аз също не виждам жертви . 2-ма са докладвали за това, че сутрин е кофти да си пият кафето с темите на уеб-село. Че утре може да направят същото и за моя тема...
Дай поне 5 примера за несправедливо зачервени потребители, инак поста ти няма тежест.@Blinky, реално репите са необходими на шепа потребители, които ги раздават наляво и надясно с и без причина, така че помисли преди да ги върнеш. Репите дават възможност на хейтърите да зачервяват потребители без да изложат аргументи в темата, а директно да ударят червения бутон. Спомни си какво беше, когато имаше репи. Който не е съгласен с мнението на няой от шепата потребители, получава ряпа. Даже имаше постове от сорта на "сега не мога да ти дам ряпа, но ще ти се реванширам".
Ако някой потребител наруши правилата на форума, нека се репортва, но няма нужда да се зачервява от "старите кучета".
Най-добре би било да се пусне анкета и потребителите да гласуват дали искат или не искат репи.
Дай поне 5 примера за несправедливо зачервени потребители, инак поста ти няма тежест.
Ако реално смяташ, че споделяш полезно и интересно инфо което се харесва защо се притесняваш от репите?Да, хайде действително да гласуваме това. Банко, как смяташ?
Може да се направи една анкета в раздела За форума. Моля, който реши да пусне. Няма никакъв проблем. Само да кажа,че админите ще запазят правото си да не гласуват. Все пак ние се водим от вас.Да, хайде действително да гласуваме това. Банко, как смяташ?
И аз не мога да се сетя от 2007 година за някой потребител несправедливо станал "червен" + това репутацията тогава не позволяваше своеволия на 2-3ма души да зачервят друг. Така че не знам какво визираш под "спомни си какво беше, когато имаше репи".@Blinky, реално репите са необходими на шепа потребители, които ги раздават наляво и надясно с и без причина, така че помисли преди да ги върнеш. Репите дават възможност на хейтърите да зачервяват потребители без да изложат аргументи в темата, а директно да ударят червения бутон. Спомни си какво беше, когато имаше репи. Който не е съгласен с мнението на няой от шепата потребители, получава ряпа. Даже имаше постове от сорта на "сега не мога да ти дам ряпа, но ще ти се реванширам".
Ако някой потребител наруши правилата на форума, нека се репортва, но няма нужда да се зачервява от "старите кучета".
Най-добре би било да се пусне анкета и потребителите да гласуват дали искат или не искат репи.
Колега, аз съм предприемач. Когато нещо ми се изпречи, не бягам от него. Напротив!Ако реално смяташ, че споделяш полезно и интересно инфо което се харесва защо се притесняваш от репите?
Уж си писател а не знаеш значението на думите...Колега, аз съм предприемач. Когато нещо ми се изпречи, не бягам от него. Напротив!
Бъди здрав.
Кико.
Уж си писател а не знаеш значението на думите...