Без предварително споразумение за конфиденциалност не давам и люпени семки вуйчо ваньо.може ли да видя числата ти Може и на лс
Без предварително споразумение за конфиденциалност не давам и люпени семки вуйчо ваньо.може ли да видя числата ти Може и на лс
защо ти са 8 при положение че са нужни 5Дай ми на мен 8 числа за 5 от 35 и четвъртък ще пробвам, че видях късно темата
шегаджияБез предварително споразумение за конфиденциалност не давам и люпени семки вуйчо ваньо.
Това беше човека, който беше "болен" на легло и не можеше да си изтегли парите от картатаТоя го бях забравил
https://www.predpriemach.com/search/member?user_id=29343&content=thread
Аз като малък спечелих 5-ца от тотото Сещам се тогава ми изплатиха 500 лв. Което в онова време преди 10+ години значеха повече, отколкото сега...По-голяма е вероятността да те удари гръм, отколкото да удариш 6-ца от тотото
защо ти са 8 при положение че са нужни 5
за 5 от 35 нямам подготовка мисля че не си струва да се играе
Visa/MasterCard/American express ?Аз пък продавам изгодно карти
Visa/MasterCard/American express ?
Преди петнадесетина+ години ги подаряваха в различни канали на далнет/ефнет ...
Хората се целят малко по-високо от някакви си 2-3 милиона лева. Така и трябва. Нужно е да има предприемчив дух тук.
За жалост по-големия % е на загуба, няма как иначе тази схема да работи по друг начин. Но да, определено се разчита на помощ от Вселената, а не на постоянство. Ако имаш сигнали от кораба майка, може и да пуснеш, но регулярно - малко с годините излиза, че си назад. Дядо ми, Бог да го прости, беше редовен играч. И толкова време, нищо.Всичко е на късмет - имам едни познати, които навремето бяха спечелили апартамент от лотариен билет, а не бяха купували никога преди това - този им беше първия. Познавам и други хора, които играят тото десетки години наред с всякакви комбинации и като теглят чертата са на загуба.