2fast4you Well-Known Member 21 Август 2013 #41 От: Пийвате ли си сами? Ако излезеш навън когато си пуснал коментара няма да ти е много топло Аз съм на швепси и нескафе
От: Пийвате ли си сами? Ако излезеш навън когато си пуснал коментара няма да ти е много топло Аз съм на швепси и нескафе
R rattle New Member 21 Август 2013 #42 От: Пийвате ли си сами? Тя тая беше за мек и спокоен сън иначе през деня е за прохлада
uni-web Well-Known Member 21 Август 2013 #43 От: Пийвате ли си сами? Даже и сега си цъкам биричка, че много жега. Не ми пречи на работата даже ме вдъхновява. :lol:
От: Пийвате ли си сами? Даже и сега си цъкам биричка, че много жега. Не ми пречи на работата даже ме вдъхновява. :lol:
R roskobe New Member 21 Август 2013 #44 От: Пийвате ли си сами? uni-web каза: Даже и сега си цъкам биричка, че много жега. Не ми пречи на работата даже ме вдъхновява. :lol: Увеличете... хаха ами то си му е време.
От: Пийвате ли си сами? uni-web каза: Даже и сега си цъкам биричка, че много жега. Не ми пречи на работата даже ме вдъхновява. :lol: Увеличете... хаха ами то си му е време.
dintronix New Member 21 Август 2013 #45 От: Пийвате ли си сами? Преди вечеря е даже здравословно да се удари едно аперитивче
uni-web Well-Known Member 21 Август 2013 #46 От: Пийвате ли си сами? Удряте му и няма се плашите само не прекалявайте.
dintronix New Member 21 Август 2013 #47 От: Пийвате ли си сами? По-добре умерен алкохол и мерена реч, отколкото без мярка и без картина и звук:wink:
От: Пийвате ли си сами? По-добре умерен алкохол и мерена реч, отколкото без мярка и без картина и звук:wink:
K krisopk Active Member 21 Август 2013 #48 От: Пийвате ли си сами? Аз всъщност почти не пия алкохол. Иначе е много умерен. Не се знае кога ще изкочи нещо за бизнес и ако не съм в кондиция ще изтърва нещата
От: Пийвате ли си сами? Аз всъщност почти не пия алкохол. Иначе е много умерен. Не се знае кога ще изкочи нещо за бизнес и ако не съм в кондиция ще изтърва нещата
TouchDown Member 21 Август 2013 #49 От: Пийвате ли си сами? Какта се казваше в едно видео "Кой пие вода бе братко" ай наздраве