На вашето внимание, новата ми услуга – писане на статии и публикуване на статии в сайт с разнообразна тематика.
Сайтът е с PR над 2. Има прилежаща страница във Фейсбук. Категориите са: здраве, медицина, спорт, диети, туризъм и пътувания, мода и стил, за дома, LIFESTYLE, забавления, автомобили, технологии, психология и т.н., и т.н.
Изисквания:
Статиите ги пиша само аз, като гарантирам смислено и качествено съдържание, 100% уникалност, увлекателен стил, креативно и интересно представяне.
Дължина на тема минимум 350 думи.
Приложени два изходящи линка.
Цени на услугата:
Писане на статия – 5,00 лв
Публикуване на статия – 5,00 лв.
Писане на статия с два линка и публикуването й в конкретната категория към сайта – 10,00 лв.
За повече информация пишете ми на ЛС, skype: keiti821;
e-mail: [email protected]
Сайтът е с PR над 2. Има прилежаща страница във Фейсбук. Категориите са: здраве, медицина, спорт, диети, туризъм и пътувания, мода и стил, за дома, LIFESTYLE, забавления, автомобили, технологии, психология и т.н., и т.н.
Изисквания:
Статиите ги пиша само аз, като гарантирам смислено и качествено съдържание, 100% уникалност, увлекателен стил, креативно и интересно представяне.
Дължина на тема минимум 350 думи.
Приложени два изходящи линка.
Цени на услугата:
Писане на статия – 5,00 лв
Публикуване на статия – 5,00 лв.
Писане на статия с два линка и публикуването й в конкретната категория към сайта – 10,00 лв.
За повече информация пишете ми на ЛС, skype: keiti821;
e-mail: [email protected]