Иван Стоянов
New Member
Чудя се дали да си направя блог, но да е писан или с готова система. Ако е писан ще трябва да добавям новините около мен ръчно без система, защото познанията ми по php не са толкова големи
Понякога се случва, че за една малка грешка може да пренаписван стотици редове кодове.
Sorry но по-тъпо нещо не бях чувал
Аз от твоето не бях чувал по-тъпо нещо. Напйлно реално е, като имаш някаква минимална грашка да пренаписваш кода от начало, ако не си изключително много добър в дебъгването, но и тогава няма гаранции, че ще се справиш по-бързо.
Sorry но по-тъпо нещо не бях чувал
Аз от твоето не бях чувал по-тъпо нещо. Напйлно реално е, като имаш някаква минимална грашка да пренаписваш кода от начало, ако не си изключително много добър в дебъгването, но и тогава няма гаранции, че ще се справиш по-бързо.
Ако за минимална грешка пренаписваш целия код то тогава не само минималната грешка ти е проблема а в цялата структура и функционалност на кода
То тогава кода ти не струва ако за една грешка ще почваш отначалоSorry но по-тъпо нещо не бях чувал
За блог е по-добре готова система, независимо колко си добър в програмирането:mrgreen:Чудя се дали да си направя блог, но да е писан или с готова система. Ако е писан ще трябва да добавям новините около мен ръчно без система, защото познанията ми по php не са толкова големи
Разменяш 2 оператора в 5-600 реда код. Ходи ги търси. За половин час си го пренаписал.