От: Писател, преводач и журналист - на вашите услуги за копирайтинг!
Приятели (защото се сдобих с невероятни такива тук, за което съм искрено благодарна!), клиенти и бъдещи клиенти!
В момента съм претрупана с поръчки. Здравословното ми състояние в дадения период не ми позволява да работя с темповете, на които бях способна преди кризата. Но оценявам доверието и офертите ви!
Очевидно, дори и сега, допринасям за успеха на бизнеса и начинанията ви (ако съдя по коментарите, ревютата и личните съобщения), което ми носи щастие и по този начин ми помага да се справя с нещата, с които трябва да се занимавам в личен план. Защото за мен работата е изключително важна, обожавам да пиша, а клиентът е на първо място!
Отворена съм за поръчки, но се чувствам длъжна да предупредя, че в този период не ми е възможно, чисто физически, да ги изпълня от днес за вчера (както казват по медиите, в които работя). Предлагам качество, за което мнозина тук ще гарантират съзнателно, но не съм в състояние да работя по спешност. Лично аз го намирам за голям недостатък, като се вземе предвид как работех преди време. Но животът е това, което е. Той тече, докато правим плановете си.
Ако искате качество, лично отношение, перфекционизъм, нови идеи и разбиране - аз съм точният човек. Просто защото обичам това. Но точно сега, МОЛЯ, не възлагайте спешни поръчки. Всичко друго е напълно адекватно и с гаранцията, че ще останете доволни. Но не бих желала да ви лъжа.
Благодаря за разбирането! Любов и Светлина!
С моя скъп съдружник Торбалан Тролски (когото мнозина от вас познават отдавна) подехме собствен проект - възползвайте се от него! Повече ще научите тук:
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=62630. Едва ли е необходимо да споменавам, че той е един от най-уважаваните потребители във форума, както и че работата с него е ползотворна, творческа и ми доставя огромно удоволствие. Възползвайте се от това!