Говорим за голям розов домат с уникални вкусови качества. Огромни, със страхотна визия и наистина много вкусни. 100% екологично чисти, не са третирани с никакъв препарат. Но проблемът е, че това е парников сорт, сменил съм няколко вида почви, за да открия къде виреят най-добре и къде боледуват най-малко + това заради факта, че земята се обработва само и единствено с тор от кокошки пролетта и есента се отглеждат доста трудно. Искат много вода и ако не се спазят нещата така, както трябва да са, не излиза нищо. В началото продавах семена, но сега съм се отказал от това начинание, както говорихме по-нагоре - не всичко е пари. Масово на клиентите не им се получават - или изпускат точния момент да им откъснат върховете, или решават да ги "защитят" с препарат и изкуствена тор, или пък забравят да ги поливат и накрая им стават парникови дървени домати. Това е инфото.
Спри да пишеш в темата и тя сама ще се заключи.темата да се заключи, защото
В първия пост всичко е изяснено.Абе май аз на тях им се връзвам, щото те ги почват повечето глупости. За какво беше тая тема, защо вечно ме тагвате по темите и се заяждате не мога да разбера?
Темата е вдъхновена от едно изказване на небезизвестния Ивайло с многото профили, AKA @cross ...
Що да го чета? Аз съм WP програмист, за сведение. Нещата, които трябва да чета, определено не са TLS или mod_rewrite.
От теб се искаше да отговориш на два ЕЛЕМЕНТАРНИ въпроса, с което да докажеш, ще имаш поне някакво покритие. Резултатът е ясенМного сте отворени нещо пред новите, ама ако си сравним познанията сигурно без Cpanel addon домейн няма да можете да добавите? Ай сиктир!
Е трудно е да си признаеш, че дори не разбираш въпросите, камо ли да знаеш отговорите.
Аз пък веднага си помислих за друг вариант. @cross защо не си изтриеш акаунта, тъй като с нищо не допринасяш за форума.Аз лично бих помолил @Blinky темата да се заключи, защото наистина се чувствам като идиот в тази тема ( което явно е целта й ), а и не допринася с нищо за форума.
Този, който Remind ти е дал ще свърши работа. Другият вариант е някой премиум, каквито има много, но зависи от бюджета.Здравейте,
В момента си дооправям първия сайт, който е на Wordpress. Търсих подобно нещо, но не открих. Искам да задам някаква форма за попълване, след което въведената информация да се съхранява в база данни.
Искам да направя хората да могат да се записват в томболи с мейл и още няколко неща. Тези данни искам да се записват в база данни, за да мога после да изтегля победител. Използвах плъгинът Forms за създаване на самата форма, но не знам как да направя така, че да се записва в база данни.
Пичове, да не пускам тема, някой знае ли откъде мога да гледам ID xtra ( дискавъри ) онлайн?
Какъв премиум бе експертчО, ако може да коди един custom post type с 2 филда ще му свърши работа, какви премиум плъгини те гонят?Този, който Remind ти е дал ще свърши работа. Другият вариант е някой премиум, каквито има много, но зависи от бюджета.
Няма я нито в аппа, нито в сайта им.Ако си на Булсатком имат мобилно приложение и там можеш да си го гледаш.
Няма я.
И да си платиш за него го няма в приложението.Хм сега гледах на приложението и го няма. Иначе на ТВ си го има, но на премиум пакет.