bhopz
Active Member
Пиши ми на лично, мога да ти съдействам да го оправимКак да вляза в инстаграм, като помня само потр.си име и тел. ми номер е друг. Кода ми го праща на неактивния номер
Пиши ми на лично, мога да ти съдействам да го оправимКак да вляза в инстаграм, като помня само потр.си име и тел. ми номер е друг. Кода ми го праща на неактивния номер
Някой има ли наблюдения за рязко спаднал рийч/брой на харесвания от около 2-3 седмици. Работя със 3 мои страници. Нищо необичайно не се е случвало. Буквално една сутпин се събудих и лайковете спаднаха драстично. И в трите харесванията спаднаха на 1/3 от нормалните. Ако са били 3000 станаха 1000. Тъкмо бях докарал накакви задоволителни резултати и пак отначало. Поствам по 1 път на ден в избран час, не съм променял и това. Съдържанието си е същото, не съм правил нищо забранено или съмнително. Сега ги докарах нещата до към 60% от оригиналното, ама не ме устройва... Пада ми много engagement rate. Та се чудя само при мен ли е или нещо са пипали по алгоритъма.
Сторитата си вървят със същата проследяемост, както и новите последователи. Просто няма лайкове. Или контента ми нещо случайно е кофти, не знам.
Аз имам същите наблюдения.Успя ли по някакъв начин да решиш проблема?
Звучи като блокнато IP за този акаунт. Помисли дали преди няколко дни си влизала през това IP, и дали случайно е различно от сегашното ти. Ако да, значи най-вероятно там би била причината. ISP-тата и на мен ми го играят този номер постоянно, като аз влизам постоянно е някакви защитени среди, и от време на време трябва да влизам от друго място, за да се отблокирам и после да си използвам настоящото IP от домашния интернет. Не съм джиткал инстаграм, и сигурно нямаш white / black листи в сетингсите, за да се отблокнеш.
Не съм сигурен, че в сетингса има. Тези листи се управляват както от админите на машините, така и от файтуол базираните приложения, като те ги създават на база изчисления дали дадени заявки са злонамерени или не - най-вече за блек листите, за уайт - админите казват какво да не се блокира. Но това е в моята практика със съвсем различни платформи, просто тук може да има такава също, за която се съмнявам, че ще имаш достъп.Благодаря много за отговора!
Можеш ли да ми дадеш малко повече инфо за тези листи?
Да, изчакай малко. Системата най-вероятно ще те пусна преди някой да е видял или върнал обратно тикета ти, ако въобще намериш къде да го пуснеш този тикет.Ясно...
Ами оставам си с надеждата, че ще ме ънблокнат! Ако ли не, ще търся някакъв съпорт от ботовете им...