E ekzidua Member 7 Февруари 2011 #1 Здравейте колеги. Интересува ме платформата за видео чат на сайта gepime.com Ако знае някой моля да сподели. Благодаря предварително.
Здравейте колеги. Интересува ме платформата за видео чат на сайта gepime.com Ако знае някой моля да сподели. Благодаря предварително.
alex.atanasov Active Member 7 Февруари 2011 #2 От: Питане за видео чата на gepime.com Писана е от програмистите на Gepime/Wisdom.
E ekzidua Member 7 Февруари 2011 #3 От: Питане за видео чата на gepime.com А може ли да ми препоръчаш някоя готова която да закупя и да бъде на същия принцип, като тази в gepime.
От: Питане за видео чата на gepime.com А може ли да ми препоръчаш някоя готова която да закупя и да бъде на същия принцип, като тази в gepime.
stz184 Member 9 Февруари 2011 #4 xxx.chatblazer.com Как работи и изглежда софтуера може да видиш на xxx.chatforfree.org (замени xxx с www в линковете)
xxx.chatblazer.com Как работи и изглежда софтуера може да видиш на xxx.chatforfree.org (замени xxx с www в линковете)