EliaCapaccio
Well-Known Member
Роналдо и Дидиер Дрогба да не са хирурзи, по твоята логика?Вие на същото мнение ли сте, че услугите на подобни типове струват 5 000 евро?!? Ти да не си хирург?!?
Роналдо и Дидиер Дрогба да не са хирурзи, по твоята логика?Вие на същото мнение ли сте, че услугите на подобни типове струват 5 000 евро?!? Ти да не си хирург?!?
Да, но сигурно анти-брокерите са влюбени във футбола и плащат за този плебейски спорт.Роналдо и Дидиер Дрогба да не са хирурзи, по твоята логика?
Да, но сигурно анти-брокерите са влюбени във футбола и плащат за този плебейски спорт.
Точно, предполагам колегата брокер постоянно го правиЕ къв е проблема при безплатна доставка да кихнеш на Еконт 20-100 лв.
Точно така! Трябва да си идиот, за да платиш комисионна в такъв случай.Това да платиш някви пари на брокер който продавача е наел граничи със шизофрения.
Нито си го наемал, нито имаш уговорка с него, който го ангажирал той да му плаща.
Точно така! Трябва да си идиот, за да платиш комисионна в такъв случай.
Предлагам шофьорите на инкасо камиони да получават процент от парите, които превозват. Така е честно, нали?
Човече, ти наисктина пишеш коментари, само колкото да трупаш бройка. Нека ти го обясня просто, за да има шанса да го разбереш.Бизнеса с и около комисионните съществува от над 5 000 г. Вие сега се сетихте да го отричате
Или ставаме гъсти със собственика, обещавам че ще му продам имота на добра цена, бързо, и той ми защитава цена, да кача няколко k отгоре, и после като дойде купувач, и от него взимам комисионна, и си купувам последния модел AUDI. Така добре ли е? Нищо не можеш да направиш, нито ти, нито другия човечец Николай.Обажда се брокер, който иска да доведе своя клинт, с който има договор за да купи твоето жилище - Не плащаш, защото не те интересува техния договор.
Това е друг вариант. Тук си правите утоворка, от която и двама ивате полза. Не бъркай двете неща. Принципно аз не съм против, човек да си наема брокер да му търси купувач или продавач и да си плати комисионна. Казвам, че когато нямаш отношения с брокера, не плащаш комисионна. А, какво ще си купиш с парите, си е твоя работа.Или ставаме гъсти със собственика, обещавам че ще му продам имота на добра цена, бързо, и той ми защитава цена, да кача няколко k отгоре, и после като дойде купувач, и от него взимам комисионна, и си купувам последния модел AUDI. Така добре ли е? Нищо не можеш да направиш, нито ти, нито другия човечец Николай.
В крайна сметка плащаш повече, само си мислиш че не плащаш. И това от много тарикатщини.Това е друг вариант. Тук си правите утоворка, от която и двама ивате полза. Не бъркай двете неща. Принципно аз не съм против, човек да си наема брокер да му търси купувач или продавач и да си плати комисионна. Казвам, че когато нямаш отношения с брокера, не плащаш комисионна. А, какво ще си купиш с парите, си е твоя работа.
Спама не го толерирам. Плюс това бизнеса винаги е бил семеен, не съм бил работник, не че има нещо лошо в това.А в София е страшно, направо им промиват мозъците на брокерите, карат ги да ти звънят през ден, да те притесняват, да ти предлагат нещо, което не искаш. Само да ти попадне номера в тяхната база и започва яко спам. Звъннеш на някоя обява, маркирана като "частна" от хитрия броко и се почва! Ти си потенциален клиент, ходещи няколко бона! Така ли е неромаро? Така ли ви обучават? Вие сте по лоши и от мобилните оператори!
Ако си успял да ги метнеш... Толкова са "брокери." В смисъл с "б" пак започва, ама не е брокер, а балък.Да се похваля, че за моя скромен житейски опит на три пъти успях да не им платя на въпросните брокерчета. Първо беше като търсих квартира, леко изпуснах визитката си като си тръгвахме и брокера пи една студена вода. За апартамента вече, след огледа директно се свързах с инвеститора и за двамата беше ок да пропуснем таксата от по 3%, или спестихме си взаимно по едни 8000 лева, за втория пак така стана. Много приятели също съветвам да действат по този начин, и хвала на господа ми се хвалят, че успяват. Достатъчно такси плаща бедния българин, че да храни и гилдията на брокерите, дето нищо не правят, никакъв труд, само спамят отляво-отдясно. Това е истината.
Човек, аз говоря именно за ето тия, които цитираш. Жив и здрав, това беше мое мнение, породено единствено от такива екземпляри. Със сигурност ще има читави в бранша, надявам се да си от тях.Спама не го толерирам. Плюс това бизнеса винаги е бил семеен, не съм бил работник, не че има нещо лошо в това.
Навъдиха се един милион фирми за имоти, под път и над път, копират едни и същи обяви, мързи ги да гледат и нямат капка оригиналност. Там работят дечица, от селата. Буквално някакви псевдо студентчета, които до оня ден сервираха Шуменско по кръчмите. Селянина не е виждал такива "големи" възможности и за 1,000 лв. комисионна се настървява като стар поп на домашна ракия.
Такива не заслужават не да им даваш, ами да им вземаш. Аз много мразя да ме притесняват по телефона и да ме спамят. Ако искам нечии услуги, сам ще го потърся.
Като на банката бизнеса. Честно е по тази логика.Предлагам шофьорите на инкасо камиони да получават процент от парите, които превозват. Така е честно, нали?