A AmebaBot New Member 4 Юли 2007 #1 Как мога да видя посещенията на сайт , който няма tyxo или какъвто и да е било брояч ... ако въобще може :shock:
Как мога да видя посещенията на сайт , който няма tyxo или какъвто и да е било брояч ... ако въобще може :shock:
ZzZaPyr Member 4 Юли 2007 #2 Питаш собственика Влизаш му в Cpanel-a (или какъвто панел ползва) Друг начин няма Или поне не знам аз
Питаш собственика Влизаш му в Cpanel-a (или какъвто панел ползва) Друг начин няма Или поне не знам аз
A AmebaBot New Member 4 Юли 2007 #3 Е , ако не може - ще си е кофти , много съм любопитен да разбера трафика на няколко сайта , ама ...
Tsanko Member 4 Юли 2007 #4 Аз лично гледам Alexa ранга и определям относително колко посещения има саита. Не е много точно, но все пак добивам някакво впечатление :wink:
Аз лично гледам Alexa ранга и определям относително колко посещения има саита. Не е много точно, но все пак добивам някакво впечатление :wink:
G georgimateev Member 5 Юли 2007 #6 На мен са ми давали много пъти. Като те знаят, че си сериозен и няма да им правиш мизерии по сайта..
B biks New Member 6 Юли 2007 #7 Root access На мен пък само ми изпратиха достъп през SSH, но понеже не можах да се оправя ми пуснаха логовете по майла
Root access На мен пък само ми изпратиха достъп през SSH, но понеже не можах да се оправя ми пуснаха логовете по майла