Пиша готварски рецепти за сайтове!

v3sk0z

New Member
Рейтинг - 85.7%
17   3   1
Пиша готварски рецепти за сайтове.. по-точно преписвам.. от книга :)
Книгата я няма онлайн.. :]

В момента не съм на разположение!
Пиша рецепти за 1 сайт :)
Когато се освободя (незнам дали ще е скоро) ще пиша! :)

Е като я няма това значи ли, че издателите и ще се радват да я видят онлайн? Като я отвориш, там някъде на първа страница не пише ли нещо за запазени права?

От: Пиша готварски рецепти за сайтове!

В момента не си на разположение и не знаеш дали скоро ще си, но реши да си пуснеш обявата :)

Ам ти си знаеш. Аз имах подобни идеи преди време точно за такива стари книги, ако е не и за същата. Те не са толкова много издавани. След 5 мин проучване в инернет открих, че има кой да си потърси правата.

Азъ съм още по-тарикатинъ и крадъ разни работи от книга, издаденъ 1929 годинъ...

Азъ съм още по-тарикатинъ и крадъ разни работи от книга, издаденъ 1929 годинъ...
Бухахаха, много добро! :) Публикувайте "Под игото" първо издание, ебати...

Пишете от Библията. Най-стара е и няма права за ползване.
И там не са многог сигурни работите.Папата може да те хейтне,ако не е в настроение.

"Пиша" и "Преписвам" са различни думи ... а и тези рецепти не мисля, че са много на мода след 50 години.
Не вярвам някой да е хукнал да си прави "пърженица" , защото баба му много я харесвала а и е много полезна след физзарядката в предприятието ;)

Пишете от Библията. Най-стара е и няма права за ползване.

А ако пишете и на иврит (в библейски вариант), само читатели няма да имате по българско:).

Горе