От: Пиша качествени статии на български и английски език, превеждам и перифразирам
Чакай малко, моля?? Даде ми превод в ниша, в която не съм работила, преведох ти текста грамотно, а ти ми каза, че на места термините са неточни, защото пак повтарям НЕ съм запозната с термините. Попита ме дали ще го редатирам и ми каза, че дори да не го направя НЯМА да се сърдиш, а аз ти отговорих, че не оставям клиентите си недоволни и че ще го редактирам, разбира се. След това отделих от времето си да редактирам и поправих термините, които ми каза. След това ти го пратих и попитах добре ли е сега, а ти ми отговори ,, парите са преведени" , след което аз счетох, че всичко е наред. И разбира се, че ще изисквам парите, преводът е направен. Ако ти имаш практика да не си плащаш това е лично твой проблем и мен не ме касае. Защо като пак си недоволен не ми каза нищо? Аз как мога да разбера? При всичкото това не мисля, че имаш право да се оплакваш. Сама ти написах ако има проблем отново да пишеш, ти не го направи. Не виждам нищо нередно в превода. Мога да ти предложа да извърша някаква безплатна услуга - превод, перифразиране или писане на статия за да не оставаш недоволен, защото нямам такава практика и се стремя към доволни клиенти, въпреки, че не съм длъжна да ти предлагам. Можеш да ми напишеш лично съобщение. Ти си първият оплакал се. Очаквам лично съобщение. Хубава вечер.