Здравейте. Сравнително от скоро съм във форума, но вече работих с няколко потребителя, които надявам се останаха доволни. Имам доста свобдно време и реших да го уплътня и да изкарам някой лев същевременно.
Та както става ясно от заглавието пиша коментари по форуми.
Мога да пиша на 4 езика.
Нивото на владеене на Руски и Немски е много добро, а Английски и Български отлично. Мненията не са спам, флууд или офтопик. Те са по темата и са смслени и съдържат поне 5-7 думи. Пиша мнения по желание на клиента в определен раздел, определена тема и пр.
Срок на изпълнение - зависи от поръчката
Цена - по договаряне според език, тема и прочие, но не повече от 7-8ст на коментар за чужд език, кратък срок и определена тема или раздел.
В цената се включва регистриране на потребител и и-мейл.
Работи се със списък от форуми на клиента.
Начин на разплащане ePay.bg.
За повече информация на ЛС. Там мога да дам скайп и е-mail за контакт.
Та както става ясно от заглавието пиша коментари по форуми.
Мога да пиша на 4 езика.
- Български
- Английски
- Руски
- Немски
Нивото на владеене на Руски и Немски е много добро, а Английски и Български отлично. Мненията не са спам, флууд или офтопик. Те са по темата и са смслени и съдържат поне 5-7 думи. Пиша мнения по желание на клиента в определен раздел, определена тема и пр.
Срок на изпълнение - зависи от поръчката
Цена - по договаряне според език, тема и прочие, но не повече от 7-8ст на коментар за чужд език, кратък срок и определена тема или раздел.
В цената се включва регистриране на потребител и и-мейл.
Работи се със списък от форуми на клиента.
Начин на разплащане ePay.bg.
За повече информация на ЛС. Там мога да дам скайп и е-mail за контакт.
Знам, че съм писал вече коментар за услугите, но ползвах още няколко пъти услугите на колегата и искам да кажа, че съм изключително доволен. Изпълнява си съвестно работата, получавам разкошен репорт, абе ... горещо препоръчвам.
Последно редактирано: