Е Ена New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 11 Юни 2011 #1 Пиша статии на български език, цената зависи от тематиката и броя думи. За повече информация skype: elena_tsanova
Пиша статии на български език, цената зависи от тематиката и броя думи. За повече информация skype: elena_tsanova
N nortrant Well-Known Member Рейтинг - 98.9% 87 1 0 11 Юни 2011 #2 От: Пиша статии на български език Положително мнение от мен за работата на Ена Вчера си поръчах две статии, днес ги получих и съм доволен.
От: Пиша статии на български език Положително мнение от мен за работата на Ена Вчера си поръчах две статии, днес ги получих и съм доволен.
Е Ена New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 11 Юни 2011 #3 От: Пиша статии на български език Благодаря за оценката Nortrant! Моля, който има интерес да се свърже с мен на скайп, защото още нямам право на ЛС.
От: Пиша статии на български език Благодаря за оценката Nortrant! Моля, който има интерес да се свърже с мен на скайп, защото още нямам право на ЛС.
Е Ена New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 26 Юни 2011 #4 От: Пиша статии на български език В момента нямам поръчки и мога да пиша, цените са конкурентни! Последно редактирано: 9 Юли 2011
Nil Desperandum Member Рейтинг - 100% 38 0 0 9 Юли 2011 #5 От: Пиша статии на български език Работи бързо и качествено! Много съм доволен!