От: Пиша статии с уникално съдържание
Би ли ги посочил? Не е заяждане, просто ми е интересно, защото самият аз често не съм сигурен в правописа и гледам да понауча нови неща.
Ето например в този случай забелязвам само липсата на точка в последното изречение, тиретата и интервалите в цените.
Неизчерпателно:
1. В цените липсват два интервала - навсякъде. Не е грешка от бързане, а по-скоро немърливост.
2. Пред "или" няма запетая
3. Пред "з" се използва "със", а не "с"
4. Еконт, а не еконт
5. В последното изречение липсва повелителната форма на глагола т.е. трябва да има тире
6. Както правилно отбеляза - в последното изречение няма препинателен знак.
Поради липсата на примери, единствения извод, който мога да направя е от качеството на пуснатата обява. В случая аз лично виждам - немърливост, защото другите детайли от правописа (интервал след запетая, употреба на главни букви в началото на изречението, име в ника) ме навеждат на мисълта, че не иде реч за 13 годишна, с извинение пикла, а за човек, по-скоро клонящ към старото поколение. Причината за немърливостта, по мое мнение, е липсата на увереност, че обявата ще донесе някакъв успех съчетана с конвейрното пускане на подобен род обяви в произволен брой сайтове. С думи прости - аз лично не очаквам авторът да се върне, ако ли пък се върне - да приеме поръчката ми. Дори да приеме поръчката ми, това ще е инцидентно - това, не е човек, който трайно се занимавам с тази дейност.
ПП Ради, сори за "психопрофила" ама наистина така звучиш.