Услугата ми представлява създаване на текст с информацията от видеоклиповете и струва 0.35 стотинки на дума + допълнителна сума (някакви дребни стотинки) за всеки клип.
Значи, аз вземам по 5 лв. на 500 думи, и на другите им се вижда много, а ти вземаш 35 лв. за 100 думи? Който ти поръча статия ще трябва да плати за текст от 500 думи цели 175 лв.? Нещо много се надценяваш, в предна твоя тема ти намекнах, че вземаш скъпо, но тук направо скри шапката на всички.
Бъркаш сметките 0.35 стотинки, не лева, но пак е скъпо. 100 думи обаче пак са си 3.5 лв, което си е скъпо
100 * 0,0035 = 0,35
друг е въпросът дали е 0,35 стотинки изначално
Чукча писател, не математик.
....и струва 0.35 стотинки на дума...
Услугата ми представлява създаване на текст с информацията от видеоклиповете и струва 0.35 стотинки на дума + допълнителна сума (някакви дребни стотинки) за всеки клип.
Егати и тъпия спор честно ...
Написано е 0.35 стотинки, а не 0.35 лв
т.е 100 думи - 0.35 лв !!!
0.35 стотинки * 100 колко е ?
@uni-web Е то няма 3 стотинки и една половина ,но не пречи да има такава цена. Както при bux-oвете дето плащат по 0.002цента за клик. Мисля ,че момчето има това в предвид. Същото се отнася и за курсовете там също е така Евро към Лева до кой знак гледаш като обменяш пари.
Е да сметни го така 0.035 *100 = 3.50 лева. Къде ги видяха тези 0.35 стинки за 100 думи не мога да разбера.
Смятай те бе хора не е сложно много е просто даже.