От: Платено ръчно добавяне в директории
Здравейте на всички.
Смятам да инвестирам $115 за добавянето на сайта ми в около 900 директории. .Според обещанията ще бъдете добавени до 14 дена
.Аз започнах да се добавям ръчно от списъка на predpriemach.com , но за няколко дена успях едва в около 15-тина. При това не съм сигурен дали са ме добавили.
Ще изчакам 2 дена преди да кихна парата, зада се допитам до вас.
Някой плащал ли е за подобна услуга?
aз предлагам такава услуга за англоезичните директории и за руските директории.
Автоматична регистрация в руските директории:
Цена 40$
В цената влиза създаване на текстове от 500 до 2-3000 в зависимост от тематиката + потвърждаване на мейла в писмата които изискват това, но при положение че пощата има pop3 и smtp. В противен случай не предлагам потвърждение.
Автоматична регистрация в англоезичните директории:
- добавяне в директории на автомат, без капчи, в почти 2000 директории.
Цена 35$
В цената влиза, създаване на текстове на английски - до 500бр, регистрация и потвърждаване на писмата които искат потвърждения, при положение че пощата има pop3 и smtp. В противен случай не предлагам потвърждение.
- добавяне в над 5000 директории, автоматично с почти 3000 капчи на ръка
Цена за момента 60$
В цената влиза, създаване на текстове на английски - до 500бр, регистрация и потвърждаване на писмата които искат потвърждения, при положение че пощата има pop3 и smtp. В противен случай не предлагам потвърждение.
На един друг форум (уебмастербг.орг, не искам да звучи като реклама, но аз основно там чета и пиша) предлагам услугата много отдавна и работя и с колеги оптимизатори, така че там можеш да питаш за мнения.
Ако имате въпроси, пишете по-добре на Кю-то (в профила е) или в краен случай в темата или на лично съобщение.
Поздрави на всички!
Драгомир
p.s.
Много скоро ще предлагам услугите по регистрации в социалки и букмаркери и rss фидове, както и в бг-директории
хм...не мога да си редактирам профила, за да добавя кю
за това го пиша тук:
361541689