Прав си. Ама реших и аз да се полигавя. И други теми е имало такива тук - потърси ги. ;-)
Малко извън темата, но има ли някъде статистика колко е голяма вп общността в световен мащаб, имам на предвид колко хора като бройка ползват или са ползвали по какъвто и да е начин този цмс. Предполагам са няколко милки, но все пак колко
ето ТУК
Много груб ROIIt's hard to believe but true. The site that receives 130% the unique visits of Amazon employs only 229 people. To keep that in perspective, Amazon.com employs 88,400 people to run their business, 38,603% more than WordPress.com.
Виж 30% по-реално звучиWordPress.com records an astonishing 126M unique visitors per month, while Amazon falls quite a ways behind, clocking in at 96M uniques per month.
Тази статистика е фейл, защото дефаултната инсталация идва с това недоразумениеAkismet Is the Most Popular Plugin
Между другото идея си нямам какво прави тоя плъгин, нещо като навик ми е първо него да трия.Тази статистика е фейл, защото дефаултната инсталация идва с това недоразумение
Бди над спама в коментарите като цяло, аз даже имам купен техния про пакет, ама само веднъж съм го ползвалМежду другото идея си нямам какво прави тоя плъгин, нещо като навик ми е първо него да трия.
Бе, и гола снимка давам, колко искате да ви платя за нея?!
За гола снимка само с буркан мед няма да минеш. Принадяй кошер.
Хъм, пишеш руса - мизата се утроява: давай пчелин.
Торбалане, недей така, ще сринеш IT бранша.
Бъзикат ме на бедър нещо, и на други подробности, ама, това си е ваша, мъжка работа!