От: [Плащане с Paypal]$1 .com/.net/.org и др. домейни.
Не знам защо толкова се дивите на тая верификация.
Почти от всеки хостинг са ми искали такова нещо, както и от няколко други онлайн магазини. Това е стандартна процедура, не е нищо ново под слънцето.
Освен това, пуснах промоцията, защото много хора се оплакват, че не могат да платят с пейпал, когато се пусне подобна промоция за GoDaddy примерно.
Имайки предвид, че можете да регистрирате НЕОГРАНИЧЕН брой домейни (аз пробвах с 10, но предполагам, че и с повече става) на смешната цена от $1, не мисля, че трябва да правим от мухата слон, защото искат да се верифицираме. Почти съм убеден, че тези, които са платили с пейпал нямат такив писма (поне аз и още 2 познати нямаме), но когато се плаща с CC е нещо нормално.
В крайна сметка никой не е прецакан - просто хората искат да си свършат работата.
В отговор на mantodeus отностно намека за работата. Искали са ми верификация на картата за БЕЗПЛАТНА поръчка, т.е. само трябваше да си сложа данните, за да си регистрирам акаунт (става въпрос за хостинг компания, и то не малка). Така че нещата не опират до това дали имат работа или не, а до това да си свършат работата както трябва.
Поздрави,
Борисов