Плащане с paypal.com - искат фактура..

devilx

Well-Known Member
Здравейте, опитвам се да сключвам една сделка да продам една система,но човека иска някаква фактура за да може да плати чрез paypal.com аз нямам на идея за какво говори? Някой по -навътре с нещата може ли да ми обесни какво точно иска..

ok, make me an invoice please, I'm paying with credit card.
and send script

I'm not sure how is it made in Paypal but you know, when you send someone a link to pay on Paypal

Това ми писа той..

От: Плащане с paypal.com - искат фактура..

Иска да ти плати с кредитна карта през Пейпал. Тук можеш да видиш подробна информация:
https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cmd=_email-payments-overview-outside

Ти трябва да имаш пейпал акаунт, влизаш в него и му създаваш инвойс, който му бива изпратен по мейла. влизаш с твоя Account - Request money- Create an invoice
В този мейл има бутон за плащане и той ще може да ти плати с кредитната си карта.

С PayPal няма вариант да няма проблеми.

Може да ти лимитират акаунта (ще можеш да получаваш, но не и да теглиш или изпращаш).

А може и да се случи нещо по-лошо - да върнат парите обратно на клиента след като си изтеглил парите от PayPal и да те накарат да им пратиш хартиен чек за да си погасиш задължението към PayPal (защото балансът става отрицателен).

успешно взех 96,80$ (4$ за такси) и сега мисля место да ги тегля да купувам нещо от ебай и някъв друг сайт дано да няма проблеми. Направих си първата сделка с пейпал хах .. благодаря ви 4е ми помогнахте.

Правилно, няма смисъл да ги теглиш. По-добре да се харчат директно. Вече има и български магазини, които приемат PayPal. Например може да си купиш книги в електронен формат.

Горе