H history New Member 12 Октомври 2008 #1 Здравейте, не съм запознат с Google Adsense, използвам само Easytrader. Имам въпрос - Google Adsense плаща ли за импресиите, които сайтът ми генерира спрямо рекламите им?
Здравейте, не съм запознат с Google Adsense, използвам само Easytrader. Имам въпрос - Google Adsense плаща ли за импресиите, които сайтът ми генерира спрямо рекламите им?
N netsurfer Well-Known Member 12 Октомври 2008 #2 От: Плащат ли Google Adsense за импресиите мне, плащат на клим
P prasunsen New Member 13 Октомври 2008 #5 От: Плащат ли Google Adsense за импресиите Някои рекламодатели поръчват импресии, при тях се плаща. Но е рядко, а и приходите са минимални.
От: Плащат ли Google Adsense за импресиите Някои рекламодатели поръчват импресии, при тях се плаща. Но е рядко, а и приходите са минимални.
P pokermasta80 New Member 13 Октомври 2008 #6 От: Плащат ли Google Adsense за импресиите Незнаех , че не приедмат сайтове с съдържание за хазарт..
D devilx Well-Known Member 14 Октомври 2008 #7 От: Плащат ли Google Adsense за импресиите не приемат...