Sorry, че ще го кажа, но София е много далеч от европейска столица. И то от ранга на белите европейски страни.
Ремонтите, които се правят са по план от много време, защото столицата не успява да поеме трафика вече. Сравни го с бургаския кмет и после виж колко е направил. И си личи, че тук партията няма значени, тъй като и той е от ГЕРБ или поне е техен кадър, но пък мисли за гражданите си. И това, че нещо се прави с данъците на хората, не го прави голяма работа. Нека помислим - ако не се бе направило околовръстното, някой кръстовища, булеварди, то какво точно? Има още няколко пера, в които изостава яко - това са: бездомните кучета; гетата като това на К.Величков, с което не могат да се пребори от не знам колко време; дупките, които продължават усилено да ги кърпят, а не да оправят целите улици; тротоарите, които приличат на нищо; сините, зелените и жълти зони, които така и не успяха да измислят нещо умно - да направят големи паркинги (дори сгради паркинги); бракмите, които още седят по улиците (имам една тук, която все не могат да и видят сметката); и куп други. Има си бате много, за жалост това, че се случва нещо, не означава, че всичко е ОК. Дори напротив, дава сигнал, че бавно се случват нещата. 4 години не са малко. Спирките точно от няколко месеца са така, и са по европрограми, които мисля, че доста отдавана трябваше да са факт. Добри кметове са бургаския, търновския, на Каварна, добричкия.