Да, не е често прав си - общините на София събират много повече от тези на В.Търното и други градове.Блинки да сравняваме всеки друг град със София не е честно. София побира една пета от населението на България. Естествено , че проблемите са повече , но Фандъкова се справя много добре с длъжността , променя столицата по прекрасен начин и се справя с всички предизвикателства (протести, бедствия , бежанци) до сега само с професионализъм.
Уни изборите минаха след 4 години пак агитирай Народа вече избра Бойко - ако той е лош избор , какво говори това за останалите дето са с 2но по-малка подкрепа ?
Говори, че народа казва на черното бяло, и обратното. Явно след толкова "преход" толкова им е промит мозъка, че не могат да си направя по-голямата част преценка какво да правят.
И при толкова ниска избирателна активност Бърни, не ми казвай, че народа го е избрал. Аз мисля, че народа няма желание да избира, народа иска действия, но ще си говорим за това много скоро.
Стига с тая ниска избирателна активност. Всеки има правото на глас. Като не го използва , значи не го иска. Ето аз пътувах по работа и пак гласувах , който иска намира начин да си упражни гласа. Та да народа избра Герб и то повече от категорично.
Блинки - аз ако не се гордея с президента си що за българин съм ? Та нали президента представлява страната ни пред света. Той нито взима някакви ръководни решения , нито може да изкара страната от кризата - та в тази връзка си имаме един възпитан и образован човек. Който иска нещо подобно на Волен Сидеров за президент - да гласува за него на следващите избори.
Бърна е единственикя кретен, който за герб говори с НИЕ : "НИЕ ЩЕ ОПРАВИМ, НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ, НИЕ ЩЕ ДАДАМ, НИЕ ЩЕ ЕДИ КАКВО СИ"
кажете ми, че не агитира този тъпанар, няма друг във форума да говори за някоя партия така
Бърна е единственикя кретен, който за герб говори с НИЕ : "НИЕ ЩЕ ОПРАВИМ, НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ, НИЕ ЩЕ ДАДАМ, НИЕ ЩЕ ЕДИ КАКВО СИ"
кажете ми, че не агитира този тъпанар, няма друг във форума да говори за някоя партия така
мозък на кокошка , тяло на човек . Що е то ? - remindНе не, ти си онзи простак, който, когато казвахме герб и ти казваше: "ЩЕ ВИ БИЕМ" и така нататък - тея номера тук на мен няма да минат, агитаторче си , от най-простите, трябва да те баннат за агитация, понеже рекламата е платена, нищо че е политическа.