C creeds New Member 21 Март 2015 #1 Как мога да добавя download бутон и датата кога е обновено това плугин ли е или ...? ето го сайта: apk4fun.com/
Как мога да добавя download бутон и датата кога е обновено това плугин ли е или ...? ето го сайта: apk4fun.com/
Torbalan Trolski Well-Known Member 21 Март 2015 #2 От: Плугин или код А каква според теб е разликата между плъгин и код? :lol:
C creeds New Member 21 Март 2015 #3 От: Плугин или код Torbalan Trolski каза: А каква според теб е разликата между плъгин и код? :lol: Увеличете... ами то да плугина е писан с код, но имам впредвид, че човека сам си го е писал или ползва готов плугин.:shock:
От: Плугин или код Torbalan Trolski каза: А каква според теб е разликата между плъгин и код? :lol: Увеличете... ами то да плугина е писан с код, но имам впредвид, че човека сам си го е писал или ползва готов плугин.:shock:
W waldes Well-Known Member 21 Март 2015 #5 От: Плугин или код Torbalan Trolski каза: А каква според теб е разликата между плъгин и код? :lol: Увеличете... Плъгинът е код с лачена опаковка
От: Плугин или код Torbalan Trolski каза: А каква според теб е разликата между плъгин и код? :lol: Увеличете... Плъгинът е код с лачена опаковка