Мерси, ще го пробвам!Знам, че един мой познат това:
Discount Rules for WooCommerce - PRO
WooCommerce dynamic pricing & discount rules help you create bulk discounts, dynamic pricing based on products, variants, and categories, cart discounts, customer role-based discounts, Buy One Get One (BOGO deals) offers, storewide discounts, percentage discounts, smart coupons, and morewww.flycart.org
И е доста доволен. Реално не го е ъпдейтвал, но ако нещо му сгъне, ще си плати една годишна.
Купоните реално дават дискаунт при вкарване на кода от тях, не съм сигурен на 100%, но не изпълняват тази функционалност да дават дискаунт на над определена сума, а ако иска и да разтиква някакви продукти - тотално няма да му се получи.Няма ли възможност с купони да става това нещо?
Не, с купоните не може да се постигне търсения резултат. Тествам плъгина, който препоръча Блинки и за сега работи.Няма ли възможност с купони да става това нещо?
Много се радвам. Явно не ме е подвел човека, който го има.Не, с купоните не може да се постигне търсения резултат. Тествам плъгина, който препоръча Блинки и за сега работи.
Да, Ако иска мога да ти пратя файловете на новата версия, да пробва ъпдейт.Много се радвам. Явно не ме е подвел човека, който го има.
Еми за сега не е проявил желание, явно не иска да бута нищо, щом работи. И не греши.Да, Ако иска мога да ти пратя файловете на новата версия, да пробва ъпдейт.
ok, имаш лсЕми за сега не е проявил желание, явно не иска да бута нищо, щом работи. И не греши.
Иначе онзи за филтрите, него бих искал да тествам, ако го имаш.