Някой ползвал ли е нещо готово, да кажем на чекаута, да има : изберете опция - картичка 1, картичка 2 , и цени към тях, в чекаута.
ps: wordpress/ woocommerce
Boost Sales for WooCommerce – Set up Up-Sells & Cross-Sells Popups & Auto Apply Coupon
Boost Sales for WooCommerce is a WooCommerce extension that helps you increase the revenue of every single order by suggesting Up-selling and Cross-se …wordpress.org
Мерси, не е за мен, страх ме е да го пробвам на продукшън с най нов woocommerce, иначе и аз го видях този плъгин. Повечето са по схемата lite/pro версия за съжаление, или напълно платени.Мисля, че търсиш нещо такова - https://woocommerce.com/products/woocommerce-checkout-add-ons/
Ако искаш мога да ти пратя версията, която имам - малко е стара (на 2 години), но сигурно ще ти свърши работа.
И какъв ти е проблема? Намираш си безплатна версия, която те устройва и я тунинговаш. Те и без това така наречените про версии в повечето случаи са за пълни леймове, които само пъзли могат да редят.Мерси, не е за мен, страх ме е да го пробвам на продукшън с най нов woocommerce, иначе и аз го видях този плъгин. Повечето са по схемата lite/pro версия за съжаление, или напълно платени.