Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайтовете

webmast367

Well-Known Member
Здравейте, реших да споделя няколко мои виждания, как да си направите повече трафик, да си направите повече Facebook фен страници и повече приходи от реклами.
За някои от вас метода е напълно познат,но реших да споделя за останалите,които се чудят и незнаят.
Можете да допълвате мнения, да дадете и вие някой съвет,който съм пропуснал вярвам,че все някой може да научи нещо повече.

Най-важните и нужни неща са:
1.Сайт
2.Реклама(трафик)
3.Добро съдържание
4.Метод за печалба
5.Facebook Фен страници.


1.САЙТЪТ:
Достатъчен е един WP (wordpress) сайт с подходяща тема и няколко безплатни или платени плъгина.
Сайта е хубаво да е на платен домейн пример: viralbest.com/net и прочие. (домейна е напълно случаен)
Задължително трябва да сме на VPS сървър по-простата причина,че ако закачи някоя публикация да стане Viral-на споделения хостинг няма да издържи трафика, и жалко за приходите,които (можехте да спечелите)
Аз ползвам сървър на http://coolicehost.com/ за мен са Номер 1, не е никак скъп и при появил се проблем винаги може да се разчита на съпорта за бързото му отстраняване!

2.РЕКЛАМАТА: (трафикът)
Най-важния фактор е Фейсбук рекламата.За целта са нужни Фейсбук страници (много Фейсбук страници)
Ако имаме повече странички ще ни е нужно и приложение за споделяне във всички страници едновременно и подготвянето на публикации за целия ден.
Например Hootsuite е едно от водещите на пазара приложения за мулти споделяне, струва само около 20 лева на месец и работи безгрешно.
Да кажем,ако имате 50 страници,чрез приложението публикувате 50 пъти по-бързо,а не във всяка ръчно и по отделно,което би ви отнело адски много време и много по-малък ефект и резултат.
Публикациите си ги настройвате според вашия вкус лично аз споделям 24/7 на всеки 15/20 минути. Страниците се занимаряват бързо,но си правите нови и няма проблеми колелото се върти!

В случая дори да ги пазите и да публикувате снимки и каквото и да е било в тях те пак ще бъдат орязани, от към рийч (видимост на публикацията) и така или иначе трафика ви ще бъде слаб и ще губите пари и времето няма да стига да ги поддържате (става въпрос за много на брой страници примерно 20 страници с по 20к фена всяка.)
Ако имате само една/две страници и са с по 100-200 хил. фена примерно тогава е хубаво да ги поддържате,защото феновете са много тоест страницата има как да бъде много активна и да има хубав рийч. Тук вече не трябва да наблягате на спама,а на това да държите потребителите будни и да ги забавлявате с интересни снимки,вицове и прочие и помежду другото да им пускате по някой интересен линк на статия,която няма да ги прогони от повторното влизане в сайта ви! По този начин страницата ви остава силна,незанимарена и трафика дори от рядко споделяне на публикации (линкове) пак ще бъде доста задоволителен.


3.СЪДЪРЖАНИЕТО:
Най-срещаните сайтове печелещи от реклама са новинарските потоци или по-точно Viral сайтовете.
В повечето сайтове единствената цел е печалбата на повече приходи и получаването на нови фенове.
Ако искате Viral сайт взимате едно приложение Videolocker има няколко платени версии на цени от 20 до 60 долара,инсталирате и започвате да качвате яко клипчета от Youtube или статии от сорта на:
"Цял свят не вярва на очите си" Видеото,което промени света,Цял свят е в шок,Никой не може да гледа това повече от 2 секунди и много-много други които може би всички от вас са срещали в нета.
Ооо да на всеки му е интересно,като види подобно заглавие,но вече е банално,като всеки втори пише едно и също... така,че е хубаво да пишете всеки път нещо различно и СЕНЗАЦИОННО за да грабнете интереса на потребителя.

Ако имате инсталиран плъгина Videolocker, когато някой потребител иска да гледа дадения клип и цъкне Play ще му се отвори прозорец, на който пише"Сподели за да гледаш това видео" или нещо подобно (надписа е по-ваш избор)
Това е много дразнещ и вече остаряващ метод, но въпреки това много функционален и полезен,защото тук се получава и Viral ефекта. Тоест: Влизат в сайта и споделят клипа ви 100 човека,техни 100 приятеля виждат клипа влизат и те го споделят, после техните също и т.н и се получава една безкрайна пирамида от трафик,но в последните месеци вече замира този метод,така че не е препоръчителен.

Лично мое мнение е,че е по-добре да имате съвсем нормален сайт с добро съдържание той пак ще бъде споделян и ще носи добър трафи, сега идва модата потребителя сам да споделя,каквото го интересува а не да споделя за да види информацията!
Ако искате сайта ви да е малко по свестен, и да има някакъв шанс някой потребител утре да се върне отново задължително избягвайте да качвате клипове с Videolocker (сподели за да гледаш) и гледайте да качвате различни неща за да има потребителя избор,да прочете нещо което би го интересувало ,защото иначе,след като прочете това за което е влязал ще натисне веднага изход-а на сайта !
Най-интересните неща са примерно: Нещо полезно,което да му помогне по някакъв начин,нещо интересно,което да го заинтригува да оплътни времето си,или нещо забавно,което да оправи лошото му настроение или просто да му даде допълнителна усмивка. Ако потребителя се сблъска с поне един от изброените примери той с радост би разгледал още някоя публикация в сайта ви!
Под всяка статия задължително трябва да имате бутони за споделяне в социалните мрежи това е допълнителен трафик,който не трябва да си позволявате да изгубите.


4.4 Метода за печалба:
За да монетизирате трафика си е хубаво да показвате реклами по сайта си.
В случая най-често ползваните рекламни компании са Google Adsense и Adcash естествено има и много други,но лично аз съм най-доволен от изброените.
Можете да добавите и допълнителни реклами на някоя фирма или частно лице,което би искало да рекламира при вас.
Колкото повече,толкова повече!
За да печелите със сигурност НЕ се съобразявайте на 100% с потребителите.
Тоест: Рекламите за почти всички са дразнещи особенно поп ъндър-а на адкеш, но как да се занимаваме с потребителя,като нямаме приход?
Според мен потребителя трябва да е благодарен,че предоставяме информацията на сайта си напълно безплатно и трябва да ни уважава,за което и да приеме,че и ние искаме да изкараме някой лев!

Ако ползвате Adsense,които са лидери в класацията за реклама задължително спазвайте стриктно правилата им,защото сайта ви ще бъде моментално отрязан при нарушение, а още по-лошо,че може да ви баннат и целия акаунт,което ще рече,че няма да видите натрупаните си приходи до момента.
За да НЕ получите бан трябва ДА добавяте максимум до 3 рекламни елемента на страница.
Да не подтиквате по никакъв начин потребителя да клика върху рекламите (това е най-големия грях за тях)
Съдържанието задължително трябва да бъде внимателно подбирано!

Снимки с голотии,насилие и др. Думи от сорта на: Порно,проститутки,Х*йове,П*тки и др. подобни със сигурност ви гарантира блокиране на сайта рано или късно!
За да получите максимални приходи от адсенс е хубаво банерите ви да са разпръснати най-вече в съдържанието на страницата.
Например:Над заглавие/под заглавие/по средата на статията/под статията това са най-подходящите полета,защото потребителя ще ги види и има вероятност да кликне на тях дори и без да иска!

Друго полезно за пред Адсенс е трафика ви да не е единствено от фейсбук, тъй като започнаха да плащат нищожни пари за подобен трафик (знам от личен опит) за съжаление аз за момента нямам друга алтернатива за трафик,но ако вие имате възможност е хубаво да имате приличен трафик и от самия гугъл.
По този начин би трябвало да плащат малко по-добре,което пак не мога да го гарантирам,но който има смесен трафик се надявам да се впише в темата и да каже своя опит.
SЕО Оптимизация на сайта ви е много полезна за търсачките по този начин можете да привлечете доволен допълнителен трафик.
По темата за SEO оптимизациите е писано много във форума и аз лично не съм наясо с него за това не мога да кажа подробности.

Ако все още нямате регистриран сайт на адсенс акаунта си задължително преди да пуснете за удобрение сайта си гледайте да сте го напълнили с голям брой публикации,защото иначе няма да ви удобрят! Проверете също и съдържанието си,защото вчера с един клиент обсъждахме точно това,че му отхвърляли постоянно сайта и незнаел защо ,а именно причината,е че сайта му няма нито достатъчно съдържание и нарушава правилата преди изобщо да е удобрен за показване на реклами.

За Adcash незнам изобщо някакви правила интересуват ли ги за това ги прави подходящи за удобрение на всякакви сайтове без значение съдържанието,какво е и т.н,но за сметка на това плащат нищожни пари така,че може да се каже,че сме квит :D





5.5 СЪЗДАВАНЕ НА ФЕЙСБУК СТРАНИЦИТЕ!
За целта и старта ни е напълно достатъчна една що горе активна страница с около 10-20 хиляди фена и много труд за да успеем да създадем нови! Аз съм го постигал многократно от 0та!
Нужен е Един поп ъп прозорец с фен страница на него (Естествено заключен с брояч (Timer) без Close Бутон) иначе 99% ще дават x-a (close)
Можете да ползвате Например приложението Facebook traffic Pop безплатно е и долу горе върши някаква работа.
Може да ползвате и Like Jaking скрипт,но лично аз съм го отписал от доста време,тъй като с потвържденията,които са наложили фейсбук почти е неизбежно някой да не забележи,че харесва страниците ви и да ви докладва докато с PopUp прозореца искат/не искат ще трябва и да потвърдят иначе няма да се затовори прозореца ,и няма да могат спокойно да четат съдържанието.
Този вид фенове са безопасни,тъй като се набират по правилата на Фейсбук!
Вече можете да правите фенове,но лошото е,че по този начин губим и повече от половината си трафик на сайта,защото не всеки иска да харесва страницата ви и предпочита да даде X-a на сайта,но това е риска на професията без фенове,няма страници няма трафик!


Рядко някой има възможността да натрупа натурални фенове и за това, който иска да притежава фен страница прибягва до заплащане на някой да му я създаде.
Все още се намират хора,които добавят фенове срещу заплащане (Включително и аз) Повечето използват LikeJaking ,но за мен този метод е бита карта и никога няма да е толкова подходящ,като PopUp прозорците.
Фена вижда,че харесва,и ако не иска не го прави, и дори да го направи защото много иска да прочете статията ви, след като излезе от сайта спокойно може да Отхареса страницата ви и това не е никак лошо,защото така що горе получавате натурални и реални фенове ,които сами по собствено желание харесват а не като Лайкжака дори да не знаят,че са харесали нещо.

Съвет към купуващите фенове!
Уверете се,че не получавате LikeJaking фенове,защото страницата ви може да гръмне,както профила ви и всички останали страници,които притежавате. В най-добрия случай просто ще ви изчезнат голяма част от феновете причината е ,че Facebook опитва по всякакви начини да ограничи добавянето на фенове и незнам дали ви се е случвало,но изкарва на потребителя да кажем 10 страници и пита дали наистина са ги харесали и им предлага да ги отхаресат. В случая сте платили 10 000 фена и утре Facebook вади на всички тях страниците ,които са харесали и ги пита дали наистина ги харесват, колко ще останат според вас? Със сигурност ще усетите липсата им. Разбира се има и доста невинни страници,които биват ощетявани от,към фенове,но варианта така е много по-малък!

Ако някой има нужда от фенове мога да му добавя 100% реални и активни фенове срещу цената от 2.5 стотинки на фен тоест: 1000 фена 25 лева - 10 000 фена 250 лева,но за това по натам, като имам повече свободно време ще пусна една тема!

Надявам се информацията да ви е била полезна ще очаквам вашите мнения и допълнения в темата. Поздрави
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

И аз нещо подобно правя в момента...и тъкмо проучвам хостинг-а и се каня да мина на впс, щото съм си на нормален, споделен хостинг... Дали имаш опит с това колко трафик издържа обикновен евтин хостинг, на повечето места чета 20-100к посетителя на ден, май от количеството php зависи :)

Иначе стратегията си е легитимна и изпитана, доста хора направиха 5-7 цифрени суми с нея, особено в последните 2-3 години.
 
От: От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral с

И аз нещо подобно правя в момента...и тъкмо проучвам хостинг-а и се каня да мина на впс, щото съм си на нормален, споделен хостинг... Дали имаш опит с това колко трафик издържа обикновен евтин хостинг, на повечето места чета 20-100к посетителя на ден, май от количеството php зависи :)

Иначе стратегията си е легитимна и изпитана, доста хора направиха 5-7 цифрени суми с нея, особено в последните 2-3 години.

При повечето хостинг компании, на които съм бил като чукнех 400-500 онлайн и започваше да пада сървъра,кешовете му се скапваха и прочие и от съпорта никакво реагиране.. казват проблема не е от нас и толкова.
Сменях,сменях хостинги и накрая се спрях на Coolice за същите пари,които плащах говорим суми от 20 до 40 лева месечно за сървър на среден капацитет в момента имам няколко сайта не един и съм дигал до 8000 онлайн,които съм ги и потдържал часове не просто да ги чукна за момент. Мога да кажа,че сървърите им са безупречни,ако си търсиш хост пробвай ги няма да съжеляваш.
Когато ми се натовари ресурса им писах да ми вдигнат още плана за да не товари сайта,а вместо да ми вземат парите както правеха навсякъде - хората ми вдигнаха кешове едно друго и без да доплащам допълнително хоста ми стана 2-3 пъти по издръжлив от останалите компании,които при изникнал проблем винаги казват,че проблема не е от тях и не могат да помогнат докато тук са ми помагали и за проблеми,които не касаят сървъра им а самите ми плъгини,сайтове и прочие.
Както казах за мен са номер 1!

EDIT:
Само да допълня ,че споделен хостинг няма как да издържи 100к онукални посетители!
За 20к това са около 200/300 онлайн през целия ден 100к искат над 1к онлайн по всяко време и,ако имаш инсталирани 2-3 плъгина всичко отива подяволите.
 
Последно редактирано:
От: От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral с

При повечето хостинг компании, на които съм бил като чукнех 400-500 онлайн и започваше да пада сървъра,кешовете му се скапваха и прочие и от съпорта никакво реагиране.. казват проблема не е от нас и толкова.
Сменях,сменях хостинги и накрая се спрях на Coolice за същите пари,които плащах говорим суми от 20 до 40 лева месечно за сървър на среден капацитет в момента имам няколко сайта не един и съм дигал до 8000 онлайн,които съм ги и потдържал часове не просто да ги чукна за момент. Мога да кажа,че сървърите им са безупречни,ако си търсиш хост пробвай ги няма да съжеляваш.
Когато ми се натовари ресурса им писах да ми вдигнат още плана за да не товари сайта,а вместо да ми вземат парите както правеха навсякъде - хората ми вдигнаха кешове едно друго и без да доплащам допълнително хоста ми стана 2-3 пъти по издръжлив от останалите компании,които при изникнал проблем винаги казват,че проблема не е от тях и не могат да помогнат докато тук са ми помагали и за проблеми,които не касаят сървъра им а самите ми плъгини,сайтове и прочие.
Както казах за мен са номер 1!

Това е интересна информация.

Имам няколко сайта на български. Дори не са с кой знае колко трафик, проблемът им е, че са на остарели версии на CMS, които пък ги задържат на остарели версии на php и mysql.

Не съм специалист в това направление. Вероятно има решения за случая, но не ги знам. Затова държа за тях доста по-мощен VPS (близо 140лв./м.), отколкото реално им трябва. Съвсем спокойно би могъл да ги поеме и споделен хостинг като натоварване, ако не им налагаше осъвременяване на версиите.


Може ли VPS-хостингът на coolice да поеме подобни сайтове? направо си казвам - повечето от тях имат раздели на Joomla 1.0, които не смятам да обновявам.
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Coolice ги разгледах, само ме притеснява че нямат в Америка сървъри, само Европа :( Дали американски впс няма да е по-бърз с Американски трафик? :)
 
От: От: От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Vir

Това е интересна информация.


Имам няколко сайта на български. Дори не са с кой знае колко трафик, проблемът им е, че са на остарели версии на CMS, които пък ги задържат на остарели версии на php и mysql.


Не съм специалист в това направление. Вероятно има решения за случая, но не ги знам. Затова държа за тях доста по-мощен VPS, отколкото реално им трябва. Съвсем спокойно би могъл да ги поеме и споделен хостинг като натоварване, ако не им налагаше осъвременяване на версиите.


Може ли VPS-хостингът на coolice да поеме подобни сайтове? направо си казвам - повечето от тях имат раздели на Joomla 1.0, които не смятам да обновявам.

Свържи се с тях можеш да го направиш от тук https://coolicehost.com/billing/submitticket.php?step=2&deptid=3

100% съм сигурен,че ще ти обеснят подробно всичко,което те интересува и ще ти помогнат с по-добро решение!
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Coolice ги разгледах, само ме притеснява че нямат в Америка сървъри, само Европа :( Дали американски впс няма да е по-бърз с Американски трафик? :)

Преди да мина на тях ползвах Bluehost не са лоши никак при това,но плащах двойно за същите сървъри,които ползвам сега !
Мисля,че няма никакъв проблем от къде ти е трафика,и къде хоста тъй като при мен повече от 20% от трафика ми е разпръснат от цял свят,както америка и др страни.
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Някой може ли да каже,какъв е трафика с чуждестранни посетители,чрез Facebook? В смисъл такъв спрямо Adsens дали RPM и кликовете ще са по скъпи!?
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Някой може ли да каже,какъв е трафика с чуждестранни посетители,чрез Facebook? В смисъл такъв спрямо Adsens дали RPM и кликовете ще са по скъпи!?

Зависи от кои държави са, ако са от т.нар. "бели държари" то приходите ще са ти в пъти по-големи от колкото с нашенски потребители. Принципно рекламите за тях са много по-скъпи.
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Сори, обърках темата :shock:
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Най-важните и нужни неща са:
1.Сайт
2.Реклама(трафик)
3.Добро съдържание
4.Метод за печалба
5.Facebook Фен страници.

Преди всички тия неща бих поставил желанието да се решава някакъв проблем на група от хора, мисия. Без мисия един сайт ще е като изстрел в тъмното, като плевел изникнал на полето, който никой не забелязва
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Преди го правихме с картинки, сега го правите с видео, същата работа. Като гръмна схемата при нас, гръмна в целия интернет и изгоряхме с много пари. Аз имах към 14-15 000 лв в акаунта, колеги имаха и много повече. Тука са от форума, ама няма да кажа кои са :) Имайте предвид, че това е от ден до пладне, с парите изкарани от това мислете за сериозни работи, щото това ще свърши.
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Ето пич, чети како съм писал аз и хората тук преди две години, предлагам ще намериш някои общи неща :) http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=42876
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Зависи от кои държави са, ако са от т.нар. "бели държари" то приходите ще са ти в пъти по-големи от колкото с нашенски потребители. Принципно рекламите за тях са много по-скъпи.

Благодаря,и аз така мисля,но явно колегите,които ме съветваха до сега просто не искаха допълнителна конкуренция макар и да не разбирам защо.... Света е толкова голям :D
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Ето пич, чети како съм писал аз и хората тук преди две години, предлагам ще намериш някои общи неща :) http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=42876

Здравей мерси за мненията,както и темата не я бях видял,но я разгледах има доста сходни неща да!
Относно това,че си имал 14-15 хил. в акаунта не разбрах? Изгоря с тях или си натрупал толкова през стажа си така да го кажем.
Ако е за изгаряне почти няма човек в тоя занаят да не е горял с доста солидни суми,ако ще те успокои това аз знам хора,които са гърмяли с 6 цифрена сума В евро за месец!
Мене пък ми гепаха един адсенс акаунт преди година някъде може и малко повече така и не можах да разбера,кой ме прецака не ми беше заради парите,които не бяха кой знае какво има няма 1000 евра... не че не са пари, но самия акаунт можеше да ми донесе много повече.......

За споменаване на имена евала не е хубаво да се споменават хора без тяхното съгласие за което и аз няма да го правя само ще спомена за тия които ме мислят за най-новото лайно в форума,че съм бачкал с най-големите в тоя бранш и мога да спомена 90% от сайтовете ,които благодарение на мен и идеите ми са днес,където са има и няколко по умни,които сме работили рамо до рамо а с други просто сме били в добри отношения,но като цяло не съм постигнал дори малък процент от това,което можех да имам,ако преглъщах гордоста си.
ЗА това, че скоро това ще свърши си много прав дори вече се доотичат последните капки от така наречената "топла вода" лично аз каквото бях изкарал го профуках по мои сметки и глупости, и така и не можах да реализирам нещо,но се надявам скоро пак да успея да задвижа нещо.

Най-ме е яд,че в България сме много глупави и алчни на 99% от населението,ако не беше така и бяхме обединили всички уменията си можеше да бъдем на съвсем друго ниво. Но нали всеки гледа да има повече от другия и да те прецака за това сега всичко отива на майната си и съм сигурен,че има и други които мислят като мен тези ,които прекалено са наясно за какво говоря. Останалите не държа да ме разберат.
Поздрави
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Бяха около 7000 евро в аканта, в момента, в който го блокираха, два дена преди плащането. Тоя бан предизвика низ от грешки от моя страна и допълнително се набутах като продадох няколко сайта със сео трафик много под стойността им. В крайна сметка ми направиха услуга, въпреки че тогава ми беше много неприятно :)




Здравей мерси за мненията,както и темата не я бях видял,но я разгледах има доста сходни неща да!
Относно това,че си имал 14-15 хил. в акаунта не разбрах? Изгоря с тях или си натрупал толкова през стажа си така да го кажем.
Ако е за изгаряне почти няма човек в тоя занаят да не е горял с доста солидни суми,ако ще те успокои това аз знам хора,които са гърмяли с 6 цифрена сума В евро за месец!
Мене пък ми гепаха един адсенс акаунт преди година някъде може и малко повече така и не можах да разбера,кой ме прецака не ми беше заради парите,които не бяха кой знае какво има няма 1000 евра... не че не са пари, но самия акаунт можеше да ми донесе много повече.......

За споменаване на имена евала не е хубаво да се споменават хора без тяхното съгласие за което и аз няма да го правя само ще спомена за тия които ме мислят за най-новото лайно в форума,че съм бачкал с най-големите в тоя бранш и мога да спомена 90% от сайтовете ,които благодарение на мен и идеите ми са днес,където са има и няколко по умни,които сме работили рамо до рамо а с други просто сме били в добри отношения,но като цяло не съм постигнал дори малък процент от това,което можех да имам,ако преглъщах гордоста си.
ЗА това, че скоро това ще свърши си много прав дори вече се доотичат последните капки от така наречената "топла вода" лично аз каквото бях изкарал го профуках по мои сметки и глупости, и така и не можах да реализирам нещо,но се надявам скоро пак да успея да задвижа нещо.

Най-ме е яд,че в България сме много глупави и алчни на 99% от населението,ако не беше така и бяхме обединили всички уменията си можеше да бъдем на съвсем друго ниво. Но нали всеки гледа да има повече от другия и да те прецака за това сега всичко отива на майната си и съм сигурен,че има и други които мислят като мен тези ,които прекалено са наясно за какво говоря. Останалите не държа да ме разберат.
Поздрави
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Бяха около 7000 евро в аканта, в момента, в който го блокираха, два дена преди плащането. Тоя бан предизвика низ от грешки от моя страна и допълнително се набутах като продадох няколко сайта със сео трафик много под стойността им. В крайна сметка ми направиха услуга, въпреки че тогава ми беше много неприятно :)

Наистина е доста неприятно... Съжелявам, за което и мене ми резнаха сайтовете по коледа,когато най течаха приходи,но поне блокнаха само сайтовете успях да взема някой лев макар да не успях да хвана целия декември,което ме върна и мене доста назад,но както всеки ще каже "Риска на професията"
Да не си се отказал? Вярно,че вече се печелят нищони приходи и залязва,но ако си решил да се отказваш недей! Докато може все още да се вземе нещо,защо да не го вземем :)
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Отказах се още преди година и нещо. Просто ми писна от адсенс и фейсбук глупости, рича намалят, акаунти банват, цената на клик ниска, не мога така..... :) Аз обичам нещата да са под мой контрол, а тука контрола никакъв го няма.

Наистина е доста неприятно... Съжелявам, за което и мене ми резнаха сайтовете по коледа,когато най течаха приходи,но поне блокнаха само сайтовете успях да взема някой лев макар да не успях да хвана целия декември,което ме върна и мене доста назад,но както всеки ще каже "Риска на професията"
Да не си се отказал? Вярно,че вече се печелят нищони приходи и залязва,но ако си решил да се отказваш недей! Докато може все още да се вземе нещо,защо да не го вземем :)
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Благодаря,и аз така мисля,но явно колегите,които ме съветваха до сега просто не искаха допълнителна конкуренция макар и да не разбирам защо.... Света е толкова голям :D

Няма проблем. Там конкуренцията е по-голяма(и от двете страни), затова са по-високи цени на клик. Сравнение с нашенските кликовете са много по-добре платени. Но пък там си имат други трикове как да вкарат повече трафик от страниците към сайта.
 
От: Повече трафик,Създаване на Facebook страници,повече приходи,всичко за Viral сайто

Няма проблем. Там конкуренцията е по-голяма(и от двете страни), затова са по-високи цени на клик. Сравнение с нашенските кликовете са много по-добре платени. Но пък там си имат други трикове как да вкарат повече трафик от страниците към сайта.

Е взех няколко чуждестранни странички ще пробвам сега 1 сайтче, да видим ще успея ли да направя нещо и някоя друга страничка още :D
 

Горе