3. Живееш над закона1. Спиш и сънуваш. :wink:
2. Объркал си се и не се намираш в Бълхария.
К'во понижение, к'ви 5 лева?
Дръгнат от все повече и повече места.
Добре, че е тоя интернет, та не съм станал убиец, крадец или нещо такова. Всеки ден измислят нови закони, с които ни ощетяват.
Няма да пиша повече, че като стане въпрос за това как ни изнудва държавата и полудявам. Не ми издържат нервите...
на там вървиме, всичките да ни върнат към първичното, че другото не може да го напшравят, да се живее нормално. кога аз ще видя някой германец да седи и да реве, че парното му е скъпо там. никога. кога ще видя англичанин да седи и да гледа как еди кой си педерунгле от държавниците се е сдобил с еди какво си по време на мадната. тук е пълна цигания и смрат. където можете да не плащате, не пкащате. това е. докато не ни стимулират да го правим доброволно, аз не виждам смисъл да го правя на сила. от къде на къде ще ми искат данък пътища и в съшото време ще оправям окачване за 500 лв. да го духат. от къде на къде ще си плащам данъци при положение, че ромите си живеят в къщи, незаконно построени, а повече се чудят как да се справят с кйредити си за някаква мизерна панелка в Люлин. аре бегай от тук. от къде на къде ще ми вдигат сметките всеки 3 месеца, като в същото време не ми се вдигат проходите. лапай Ескалибур. с две думи положението е мам си джейс. не виждам приходите да се увеличили драстично, за мсетка на това разходите яко скачат. бтв и другите медии и статистиески институти да ходят да се оплаждат отзад с твхните статистики, че стандарта се е вдигнал. вдигнали са се сметките, да ви го натаковам отзад. стандарта не са сметки, само да им кажа на тия марамуняци заспали. даже и новините ни не са като новини. ебаааааааааааааааассссссссиииииии иииииидиоооооооооооооотщината, човек.да си купим по една пушка и да хващаме гората?
Докато минималната заплата в тази Колония не стане 1000 лева АЗ не признавам "Българска заплата", "Български договор" и "Български работодател
Да не мислиш, че като стане минималната 1000лв. положението ще е по-различно? Просто ще надуят цените с всякакви измислени оправдания и ще си слагат по-големи надценки.