От: Повишение или Понижение на разходите за живот усещате през последната година
Да, има го и този момент, в който чакаме някой да ни оправи персоналните проблеми. Факт е, че в тази държава е тегавичко да се прави нещо. Аз последно време слушам за успели хора от: незакони неща, наследили богати роднини, общински съветници станали с имоти, депутати с някое друго участие по фирми. Има и много успели бизнесмени, но за жалост историите, които споменах са в пъти по-често срещани практики. Нека сами си правим изводите защо е така. А от друга страна има и още един момент, на който искам да обърна внимание: имал съм случаи на хора, които не си мърдат грам пръста и в същия момент им било тегаво. И за да не изглехдат абсолютни loser-и си намират някой, който да им е виновен, че е така. Защото така им е по-лесно. За тях оправданието е най-добрата алтернатива, че не предприемат нищо и не искат повече от живота. Хора като тези цял живот не мърдат, в някои случаи и потъват.
Та, тя годината се изниза. Когато всеки започне да търси алтернатива в изкарването на допълнителен доход, тогава ще знам, че някои (тези, които са запонали да го правят) ще бъдат и двигател на другите. Защото някои си казват: "Аз да не съм по тъп от него, че да не мога да го правя". Съвремените технологии толкова много са опростили нещата, че е достатъчно да си се занимавал с Paint & Microsoft Word , за да започнеш с един блог даже, а дали ще иска той да се развива нагоре си зависи изцяло от него. Защото в случай, че някои има съмнения по въпроса, но разходите или поне тенденцията по тях е те растат, а както се вижда доходите си седят или същите или дърпат с малко. Всеки си преценява какво да прави.
Имам 2 реални примера тук във форума, на които няма да спомена имена и прочие. Само ще кажа, че бяха упорите (жени) и сега с affiliate си правят по мин $200 на месец (не е изключено и да са леко дръпнали напред). Много се радвам за тях, но и няма какво да лъжа - имаха си оснаова, но колкото и да имаха такава, това което захванаха беше ново за тях. Има много примери, за които и не знам. Искам само да намекна (или напрао да си го кажа), че сега повече от всякога може да се изкарват допълнителни пари. Само желание да има. Както виждате става скъпо за какво ли не. Не мисля, че след като сте попаднали тук, където и помощ без пари ще се получи, е логично да му се тегли X-са на прозореца.