Не съм съгласен с това. Всъщност, уважавам активните потребители в този форум, защото имат своя гледна точка и я защитават. Друг е въпроса, дали взимат присърце дрънканицитеИ вие се почнахте като в коментарите под новините на повечето новинарски сайтове. Няма значение за какво е темата. Важно е да се плюем помежду си.
Валдес аз съм доказал колко съм "тъп" както офлайн така и онлайн и то не веднъж за разлика от теб и харкона които недоумявам какво правят в този форум след като са неспособни да изкарат и една стотинка без да оближат задника на шефа
Валдес аз съм доказал колко съм "тъп" както офлайн така и онлайн и то не веднъж за разлика от теб и харкона които недоумявам какво правят в този форум след като са неспособни да изкарат и една стотинка без да оближат задника на шефа
Харкон, аре бе тарикат. Аз разбирам от шах, колкото мангал разбира от изобразително изкуство.
Правиме следния облог. Махаш си царицата и който загуби от партията прави безплатен събмит в соц мрежи на активен потребител във форума.
ДЕАЛ?
Ей, като котките си, не падаш по гръб. Нали си големия гросмайстор, приеми предизвикателслтовотоЕдиният олигофрен пуска темата, другият пише в нея.
Тъй като минахме в як офтопик предлагам на harkon-а да изиграем две или четири партии шах (равен брой игри с бели и черни) онлайн. Нямам идея чрез кой сайт можем да изиграем партиите. Нека harkon-а го избере. Само моля да не се налага да ползвам сложен плъгин/софтуер несъвместим с нищо освен със себе си. Ако наистина е съгласен, да метне ЛС.Харкон, аре бе тарикат. Аз разбирам от шах, колкото мангал разбира от изобразително изкуство.
Правиме следния облог. Махаш си царицата и който загуби от партията прави безплатен събмит в соц мрежи на активен потребител във форума.
ДЕАЛ?
Ей, като котките си, не падаш по гръб. Нали си големия гросмайстор, приеми предизвикателслтовото
Можете да ползвате zone.com, има challenge friendТъй като минахме в як офтопик предлагам на harkon-а изиграем две или четири партии шах (равен брой игри с бели и черни) онлайн. Нямам идея чрез кой сайт можем да изиграем партиите. Нека harkon-а го избере. Само моля да не се налага да ползван сложен плъгин/софтуер несъвместим с нищо освен със себе си. Ако наистина е съгласен, да метне ЛС.
Приемам. Извикай Никса, а аз ще си махна всички фигури и ще ви оставя да си чешете кратуните на празна дъска.
Никса банковата чиновнчка на шах без да гледа фигурите ще я направи рошава калинка.
Тъп, по-тъп, най-тъп .... банков чиновник