Странникът
Well-Known Member
Темата е сериозна и наистина искам да ми подарите домейн. Не, че не мога да си взема и сам, просто не мога да измисля подходящо име за сайта, който искам да правя. А целта на домейна е да направя директория за статии.
И така, ето моите условия за домейните, които ми предлагате да ми подарите:
1. Името на домейна да е подходящо за директория за статии
2. Името на домейна да не е някое тъпо име, примерно от рода на "direktoriqzastatii.com"
3. Желателно е по възможност да не се разбира от името, че това е директория за статии.
4. Домейна трябва да е чист, без история - да е нямало сайт на него.
5. Да остават минимум поне 4-5 месеца до подновяване на домейна.
6. Не желая домейните да са регистрирани в ICN. Предпочитам домейните да бъдат прехвърлени в Суперхостинг. При прехвърлянето на домейна собственика на домейна поема евентуални разходи.
7. Домейните да бъдат само с разширение .com
Обявата ми е сериозна, а причините да я направя е, че доста от нас вземат домейни, които искат да развият, но понякога така се стичат обстоятелствата, че идеята отминава а домейна си стои неизползван.
И така, ето моите условия за домейните, които ми предлагате да ми подарите:
1. Името на домейна да е подходящо за директория за статии
2. Името на домейна да не е някое тъпо име, примерно от рода на "direktoriqzastatii.com"
3. Желателно е по възможност да не се разбира от името, че това е директория за статии.
4. Домейна трябва да е чист, без история - да е нямало сайт на него.
5. Да остават минимум поне 4-5 месеца до подновяване на домейна.
6. Не желая домейните да са регистрирани в ICN. Предпочитам домейните да бъдат прехвърлени в Суперхостинг. При прехвърлянето на домейна собственика на домейна поема евентуални разходи.
7. Домейните да бъдат само с разширение .com
Обявата ми е сериозна, а причините да я направя е, че доста от нас вземат домейни, които искат да развият, но понякога така се стичат обстоятелствата, че идеята отминава а домейна си стои неизползван.