Продава се: Подарявам домейн

M.I.6.

Well-Known Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Колеги, заглавието е достатъчно красноречиво, но нека все пак поясня.

Домейнът е obuvki24.com. Мисля, че го бях закупил от този форум с цел да направим онлайн магазин или форум. По план трябваше да е съвместна работа с познат, но в този момент започна пандемията, мътните времена и съответно нещата не се случиха по тази или други причини.

Инфо:
Откакто съм закупил домейна (беше демо сайт в началото, ако не се лъжа) не съм правил почти нищо. Впоследствие (след спирането на идейния проект) му бях направил редизайн с идеята за блог и започнах да "наливам" статии през свободното си време, но така и не намерих такова и с 2 думи това беше края и на идея номер 2 :D. Не съм проверявал, но домейна има (очевидно) нулев или почти нулев ранг.

Уловка (ако може да се нарече така):
Срокът за подновяване изтича след седмица - 7-мо или 8-мо число на този месец. Признавам, че съм получил поне 3 известия за подновяване и все се каня да пусна пост тук, но предполагам знаете, че когато нещо не е приоритет, остава на заден план или типично за родни граници "за последния момент" :D.


Условия:
Тъй като домейна няма да се продава (било и за символична цена) имам едно условие към бъдещия собственик. Бих желал най-малкото да има желание или идея за неговото развитие. Нямам абсолютно никакви претенции дали ще бъде използван за блог, сайт, маркет или личен дневник. С други думи, не искам да ми пишат "чакали", които да го вземат и препродадат евентуално. Не, че струва много пари, но все пак вложих надежди и усилия в него, макар и нещата да не се получиха според плана.

п.с.

Към домейна има и няколко статии. Както споменах, идеята беше за създаването на магазин и/или блог, така че бяха предварително подготвени. Статиите са с над 95% уникалност, оптимизирани и насочени към известни брандове в производството на спортни обувки като Nike, Adidas, Reebok, Asics, Puma и други. Разбира се те не са безплатни, така че при интерес към тях, моля да ми пишете допълнително на лично.

Заключение:
Предполагам бях повече от изчерпателен, но все пак държа да вметна, че изборът на новия собственик ще бъде взет на база на посоченото от мен изискване и се надявам да даде един добър старт и/или тласък на неговата идея.

Поздрави!
 
Като офтопик, ще кажа, че имам сериозен интерес към дрехи и обувки съм понатрупал немалко познания, особено по темата с обувките и домейна е хубав, но и аз нямам време за някакво сериозно развитие към момента. По-скоро бих го пробвал за рекламен блог. Все пак проявявам интерес.
 
Браво за сайт нямам интерес но ако има някога за подаряване фб страница ще съм щастлива
 
Ъп-вам, че както се казваше в едно предаване "Няма време". :oops:
 
Домейна е направо секси.
 
Ако никой не го е взел, може да се опитам да го направя 1 маркет в свободното време
Съжалявам колега, но днес изтече последния срок и домейна е вече "на борсата". С малко сме се разминали. Умишлено Up-нах темата преди да изтече, но така и не успях да намеря желаещ навреме.

Поздрави!
 

Горе