g0g0 Active Member Рейтинг - 100% 11 0 0 2 Януари 2013 #21 От: Поддържане и развиване на фейсбук страници Може ли малко повече инфо? Статиите и снимките ти ли си ги набавяш или?
От: Поддържане и развиване на фейсбук страници Може ли малко повече инфо? Статиите и снимките ти ли си ги набавяш или?
L ledepidemiq New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 3 Януари 2013 #22 От: Поддържане и развиване на фейсбук страници web_services каза: ПРОМОЦИЯ! Денонощна поддръжка на фейсбук страници - 30 лв. за 1 месец ! Skype: face_book_services Увеличете... Ако темата е активна-поръчвам. Потвърди на Л.С.
От: Поддържане и развиване на фейсбук страници web_services каза: ПРОМОЦИЯ! Денонощна поддръжка на фейсбук страници - 30 лв. за 1 месец ! Skype: face_book_services Увеличете... Ако темата е активна-поръчвам. Потвърди на Л.С.
A aromatinbox New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Април 2013 #23 От: Поддържане и развиване на фейсбук страници web_services каза: Мога да поема още няколко страници Skype: face_book_services Увеличете... Здравейте, Виждам,че темата е много стара,но се надявам офертата Ви да е все още актуална. Имам нужда от услугите които предлагате. Моля, свържете се с мен на ЛС!
От: Поддържане и развиване на фейсбук страници web_services каза: Мога да поема още няколко страници Skype: face_book_services Увеличете... Здравейте, Виждам,че темата е много стара,но се надявам офертата Ви да е все още актуална. Имам нужда от услугите които предлагате. Моля, свържете се с мен на ЛС!
L LLT New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 8 Април 2013 #24 От: От: Поддържане и развиване на фейсбук страници Офертата актуална ли е все още?