Извинявам се че пак пиша тук, но още нямам право на Лични - от съобщението ти не видях скайп-а ти, а само някакъв сайт, който се продава ...
Предлагам възнаграждение , ако някой ми реши 1 много голям проблем , който е често срещан.
Някои хора вече са намерили решение на проблема с орязани рийч от фейсбук тоест са открили топлата вода , как отново да достигат до повече хора публикациите.
Срещу тази информация ще дам малко възнаграждение , което е 4 фейсбук страници с общ брой над 150 000 фена.
Извинявам се за спам съобщението пиша по тема , в която мисля , че може да бъде намерен отговор на търсенето ми. Поздрави.
И докога така ? имам 1 000 000 + продадох над 5 000 000 последните 2 месеца аз ще си направя още 20 000 000 , но се губи смисъла , като всяка една за*бава ! Ако успея да ги събудя ще е целия фейсбук мой ! :Дддд
И докога така ? имам 1 000 000 + продадох над 5 000 000 последните 2 месеца аз ще си направя още 20 000 000 , но се губи смисъла , като всяка една за*бава ! Ако успея да ги събудя ще е целия фейсбук мой ! :Дддд
Може ли 1 ЛС с повече информация
Колко поста на месец включва поддържането на 1 страница? Каква е цената? Пиши ми на лично съобщение.
Хора, ако не представлява проблем, пишете на скайп, че тук пропускам някой все:
Писах ти на скайп, но нещо нямам отговор, можеш ли да погледнеш?