Pavlin_Kralev
Active Member
Не го знаех. Не се вижда веднага. Може би, ако е явна секция ще привлича хора.има вече такава животни и се казва off-topic. Има такъв раздел.
Не го знаех. Не се вижда веднага. Може би, ако е явна секция ще привлича хора.има вече такава животни и се казва off-topic. Има такъв раздел.
Тя е нарочно така, не много видима. Все пак друга е идеята на форума. Но винаги има и място да си побъбрим де.Не го знаех. Не се вижда веднага. Може би, ако е явна секция ще привлича хора.
Да и предвид натрупаното познание не теябва секциите да се смесват. И така си стои доста добре. Но все пак една явна за вицове мисля че би трябвало да увеличи времето на престой на потребители във форума.Тя е нарочно така, не много видима. Все пак друга е идеята на форума. Но винаги има и място да си побъбрим де.
Супер, че я вдигна тази тема. Да понапомним за това, че може да ми споделяте тук там.
Темите с политиката, като че ли носят форума в момента. Иначе човек се позаглежда тук там, ако има нещо да му закачи окото остава минута две. Накрая се прехвър;я във Фейсбук и забравя за тук.Тя е нарочно така, не много видима. Все пак друга е идеята на форума. Но винаги има и място да си побъбрим де.
Супер, че я вдигна тази тема. Да понапомним за това, че може да ми споделяте тук там.
Съмнявам се. По скоро са там, за да не сеят плява в сериозните теми.
То като си го свали човека, ако реши може да му даде и име на древногръцко митично чудовище. А на честно казано не съм голям фен на хората с адблокъри. Много ме кефят такива юзъри - имам около мен доста. Сложил адблокъра, всичко точно, ама цъкне на зипа от НАП.Блинки дай по сериозно, адблокери има от милион години вече, преименувай банерите правилно, че да не ги лови.
Ако го ринеймне, ще сложиш ли един банер някъде?Блинки дай по сериозно, адблокери има от милион години вече, преименувай банерите правилно, че да не ги лови.
Много се обесняваш, шанса да ги качат с тия имена е гоолям.То като си го свали човека, ако реши може да му даде и име на древногръцко митично чудовище. А на честно казано не съм голям фен на хората с адблокъри. Много ме кефят такива юзъри - имам около мен доста. Сложил адблокъра, всичко точно, ама цъкне на зипа от НАП.
Нема къде.Ако го ринеймне, ще сложиш ли един банер някъде?
? Какво? В какъв смисъл, нещо не те разбирам?Леле тука какви скамерски реклами се въртяли...
Първо пусни дисклеймър за коя хостинг компания работиш.Тази тема бая прах хвана. Но сега, ако някой иска да подкрепи админчетата и форума в частност, трябва да си вземе по един хостинг план от Coolicehost. Шегата на страна. Поне да вдигнем малко темата, едно от доста полезните пряко за форума.
Нищо не разбирам от хостинг, брат. Но сподели, че стана интересно.Първо пусни дисклеймър за коя хостинг компания работиш.
Не че не е очевидно де, ама да стане официално един вид...