Ние да не вземем да те класираме, а? Дай боже....много ми се иска да спечелиш.
П.П: Абе има ли други участници там от форума? Ще ми е приятно и на тях да дадем по едно рамо.
престижен конкурс за български уеб сайтове.
Аз също участвам в състезанието със сайта DimiTech.net, но пуснах реклама само в самото сайтче и в неговата страница във фейса, тъй като смятам, че за да може един човек да гласува за дадена сайт, трябва да е прекарал известно време в него и най-важното - да му е харесал.
Нищо лично към автора на темата, просто смятам, че това не е начина. Въпреки това има глас от мен .
имаш още два от мен и за статистиката съм купувал от теб
Не мисля, че е престижен...но както и да е
имаш един глас от мен
Аз нося 2 от неговите часовници и са супер добри. Даже съм и малко рекламно лице...хахахаха. Ето и снимка, ако не вярваш:И колко хора от гласувалите сте си купували от тоя магазин някакъв артикул? 0?
Я пак?
Аз нося 2 от неговите часовници и са супер добри. Даже съм и малко рекламно лице...хахахаха. Ето и снимка, ако не вярваш:
Тъкмо да ме видите какъв съм ръб.
Ти какво някаква статистика ли водиш, ако искаш можеш да ни станеш счетоводител хахахахаБраво, значи от толкова гласове тук, имаме 1 човек, който е купил нещо от теб, поздравления.
REAL POINT
Аз не знам за тази снимка как не си по иска хонорар
Ти какво някаква статистика ли водиш, ако искаш можеш да ни станеш счетоводител хахахаха
Аз не знам за тази снимка как не си по иска хонорар
Ти какво някаква статистика ли водиш, ако искаш можеш да ни станеш счетоводител хахахаха
Мога да бъда Кума-лиска, мога да бъда и Кумчо-вълчо. Всекакъв....важното е хонорар да има..... Шега естествено.
И с теб работим заедно, защо не си казал и преди, че участваш. Имаш едно гласче от мен.Аз също участвам в състезанието със сайта DimiTech.net, но пуснах реклама само в самото сайтче и в неговата страница във фейса, тъй като смятам, че за да може един човек да гласува за дадена сайт, трябва да е прекарал известно време в него и най-важното - да му е харесал.
Нищо лично към автора на темата, просто смятам, че това не е начина. Въпреки това има глас от мен .
И с теб работим заедно, защо не си казал и преди, че участваш. Имаш едно гласче от мен.
И за да не изглеждам, че ги раздавам така, искам да кажа, че DimiTech.net е един от хубавите портали за IT новини в БГ.
Много благодаря за вотаУспех с конкурса. Имаш глас от мен. (Макар да не съм фен на конкурси с онлайн гласуване).
Много е хубав! За това получи и моя вот Аз не знам, защо колегата не отвори и той една тема, за да може повече хора да гласуват за него, както направихме с колегата Fozzy /QUOTE]
То е така, но не е редно, защото всички се предполага да спечелят чрез хора, които наистина са гласували за тях чрез разглеждане, ползване или някакви други набавени впечатления за сайта. Нали....в съответната категория, за която се отнасят. За това и всичко, което се манипулира малко дразни и другите участници. Това е. Някой го виждат като помощ, други като читване. Различни грешни точки. Няма нищо лично тук.
Но вярвам, че доста хора тук (гласували) са поне видели и преценили дали сайта заслужава техния глас. Аз лично така го направих и не вярвам някой да е наплескал ей така гласа си, даже дори и без да отвори сайта. Но това е само предположение.
То е така, но не е редно, защото всички се предполага да спечелят чрез хора, които наистина са гласували за тях чрез разглеждане, ползване или някакви други набавени впечатления за сайта. Нали....в съответната категория, за която се отнасят. За това и всичко, което се манипулира малко дразни и другите участници. Това е. Някой го виждат като помощ, други като читване. Различни грешни точки. Няма нищо лично тук.
Но вярвам, че доста хора тук (гласували) са поне видели и преценили дали сайта заслужава техния глас. Аз лично така го направих и не вярвам някой да е наплескал ей така гласа си, даже дори и без да отвори сайта. Но това е само предположение.
Не бе не, не казвам, че на сила гласуват. Както споменах, всеки гласувал предполагам е отворил сайта (дали го е направил за другите в категориите не мога да кажа), разгледал го е и е гласувал. Това е нормалния път. Тук си ги помолил за помощ, което пак е ОК. Но други мислят, че пушваш малко повече, нещо което другите (или голям % от тях, но пак не знам) не го правят. Или поне не искат.Защо да не е редно?
Никой не караме на сила да гласува точно тук е тънкия момент, че всеки може да влезне в сайта да разгледа и да реши дали да гласува за него или не И да прав си, че е въпрос на гледна точка.
Поздрави