От: Подпомага ли България избиването на жени и деца в Украйна?
Просто си ми ясен, нека да ти изглеждам 1-во или 2-ро отделение , на мен не ми пука, ама не мен ми изглежда, че ти си като промит мозък от медиите които четеш и гледаш.
Кажи колко колажа видео или фото си направил? Нали това твърдиш? Щото аз с това съм се занимавал 4 години в 0.01-во отделение.
Като вземете да ми ги дрънкате такива направо ме изнервяте. Сигурно е лъжа и за атентата във франция, и клипчето дето беше изтрито от тубата от всякъде, че няма нийде кръв след два изстрела като единия почти от упор в главата с АК 47.
Прекалено много вярваш на всичко което чуеш и четеш!
Имал съм бизнес за архитектурни визуализации и визуални ефекти и на мен са ми ясни нещата, така че спокойно?
Викаш, че са обработили И турили KFOR? Ами нали и по тази ти логика може ти сложа украйнското флаге, ако искаш мога ти фреймна на същото място и руското - какво искаш да докажеш не разбирам?
Като комуне от висша форма си, аз ти говоря че пише KFOR, а волен вика това са наши техники и ти ми скачаш с увереност на лабилен човек, че съм зашитавал Хамериканците и розовите слонове сигурно?
Хайде сега сериозно мисли по каква логика реши че тези са наши УАЗКИ? По каква логика реши, че не са от КФОР - след като пише на джипа?
Имаш ли данни, че са напуснали страната?
Имаш ли данни, че тези Автовози не разтоварват Уазки на скарап - я в някоя от базите на Транзис или Надин?
Мога още да питам, но не искам да сея смут в елитарно извисеното ти конспиративно съзнание ...
Успокой малко топка, ако не има сигурно медикаменти - не всеки, които ти пише, че четеш партенки или пропаганди е на Хамериканска пропаганда. Просто можеш да приложиш критично обективно мислене и ще достигнеш до извода, но е лесно да вярваш на това, което ти казва по ТВ-то. Така делигираш обективността на някой друг, не знам кой има или няма промитост във вижданията си ...
П.С. В момента едитвам едни промо видеа за мои проект в премиера, така че пак ми е чудно за какво намеси видео обработката?