Ако си зарибен можеш да играеш RuneScape и да продаваш изкараното злато в играта за истински пари в rsgold .free. bg . Аз това правя За повече инфо пиши в скайп soulmaster95
Колко е печалбата на час? Може да отвориш тема за печелене от игри в подходящия раздел na foruma, вместо да дразниш хейтърите в различни теми.
Ако някой се интересува от хубави и наистина плащащи сайтове от които могат да се изкарат доста прилични пари на месец да ми пише на скайп vaketo_lt
ако знаеш подобни сайтове можеше да ги напишеш и тук - този форум е затова за помощ и споделяне
За какво са ти, не влизай в тези филми. Подозирам, че става дума за бозите с кликовете.
За какво са ти, не влизай в тези филми. Подозирам, че става дума за бозите с кликовете.
Да, и аз имам такова чувство. В Кофата може да се пуснат. Но определено няма да се стане богат с това.
просто казвам на новия да пише тук след като се е регистрирал във форум за взаимопомощ
ясна е тази работа и няма да се занимавам, преди 10 години да :lol: сега съм стар за тия простотии
просто казвам на новия да пише тук след като се е регистрирал във форум за взаимопомощ
Здравейте отново.
Първо към подозрителният господин искам да се обърна за му кажа че не става на въпрос за бозите с кликовете ( така наречените ПТЦ-та)